yesimkhy Merhaba bugün itibariyle 5.ayıma girdim karnım cok kaşınıyor her banyo dan sonra bebek yagı ve gün içinde tatlı badem yagı sürüyorum ama kızarıyor ve kaşıntı tutuyor bugün doktor a gittim leirac(150)tl veya remolent (eczanede yoktu) çatlak kaşıntı karşıtı kremlerindem birini al kullanmaya başla dedi eczanede mustela çatlak kremi vardı (125)tl karar verip alamadım kullanıp memnun oldugunuz bi ürün varmı önerirmisiniz?
Dykdyk yesimkhy Valla ben mustela saf zeytinyağı ve vazelin kullanmama rağmen çatladım. Bence tamamen bünye meselesi
TospikAnne yesimkhy valla ben watsonstan bio oil yağ aldı. Çok memnunum. 8 aylık hamileyim. Bir tek bacak arama sürmediğim için orası çatladı. Kaşıntım öyle çok yok olunca yağ ile elimin ayasıyla karnımı ovuşturuyorum. Çatlağımda yok karnımda.
Aysehatun yesimkhy ben lieeac kullnıyorum 16.haftamdan beri suanlik memnunum 28 haftamız bitti cok sukur
gonulcelen yesimkhy lierac gratisten indirimde 110 tl almıştım jel olanı alacaksın serum değil şu aralar yine hep indirim reklamı görüyorum bir bakın isterseniz
yesimkhy gonulcelen eczanede ki serum du galiba doktor jel krem serum falan diye yönlendirmedi ama alıp denicem kaç ay gidiyor acaba?
mucizemizibekliyoruzz yesimkhy ben mustela kullanıyorum çok memnunum 18. Haftamda başlamıştım. Kaşıntı falan yok zaten kaşımayın tırnaklarınızla. Avcunuzun içiyle kaşıyın. Tırkinakla kaşıdığınız her yer çatlıyor
yesimkhy mucizemizibekliyoruzz kaşınınca bende avucuma bebe yagı alıp sürüyorum dairesel hareketlerle inşallah çatlaklarımız olmaz
Zhrnc yesimkhy canım bünye vücutla alakalı Sürekli her çatlak postuna yazıyorum Ben hiç birşey kullanmadım bir Kere falan bi deniyim dedim bebe yağı kullandım başkada birşey sürmedim 37+4 şuan ve hiç çatlamadım
Elif1147 yesimkhy ben saf hindistan cevizi yağı kullanıyorm bacaklarıma sürmediğim için sadece bacaklarım çatladı.sürdüğüm yerlerde hiç çatlamadım çok pişmanım keşke bacaklarıma da sürseymişim.
gonulcelen yesimkhy jel oluşum öncesi serum oluşan çatlaklar içinmiş.200 ml cevizden az küçük alıyorum elime göğüs göbek ve arka yanlarıma yetiyor 28.hf henüz 1.ci bitmedi az kaldı 12.hf beri kullanıyorum günde 1 defa.
snmtncr yesimkhy bende mustela kullaniyorum cok memnunum ayrica internetteki siteler daha uyguna satiyor eczaneden almak zorunda degilsin. Dermoeczanem guvenilir bir site bakmani oneririm
06minik17 yesimkhy ben ilk başta bio oil kullandım hiç memnun kalmadım. 1 aydır lierac kullanıyorum bi sıkıntı yok. Kullanan arkadaşım da çok memnun. Hiç çatlağı olmamış 22 kilo almasına rağmen