ozge07070 yigitegenin_annesi1 hepsini okudum canım okurken hem güldüm hem duygulandım. Ömrü bahtı güzel olsun sağlıcakla büyüsün minik prens canım sanada geçmiş olsun 🙏🏻🥰♥️
Semanurozgan yigitegenin_annesi1 Ayyy Allah’ım hem kahkaha attım hem gözlerim doldu ilginç bir doğum hikayesi olmuş gerçekten rabbim sağlıkla sihhatle büyütün inşallah bebeğinizi gözünüz aydın
Azizinannesi2 yigitegenin_annesi1 Yeni gördüm postu çok şükür sağlıkla kucağına almışsın paşayı 😍😍😍❤️😍
yigitegenin_annesi1 Gizem5915_ genel bayulttılar hisetmedin dimi 10 gün sonra konrorlım var dikişlere tekr bakılacak ama korkuyroum gitmeye inş iyleşir gerrk kalmz
Fadmet yigitegenin_annesi1 ayy okurken hem duygulandım hem güldüm. Zorlu ama güzel bi doğum olmuş, çok şükür ki sağ salim almışsınız kucağınıza. Sağlıkla da büyüsün paşa 🤲🏻🧿💙
eslemsi yigitegenin_annesi1 10 dakka sindirerek okudum normal dogum olanlari okurum hep genelde ben sezeryanliyim merak uyandirir bende normal dogum bilmedigim icin. Amin cumlemizin insallah😊
Merve_0109 yigitegenin_annesi1 sonuna kadar okudum bir okdarda güldüm bende 27 gün oldu doğum yapalı bende çok zor doğurdum durmadan ağladım esimide ağlatım 🤣🤣🤣 rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize 🌹❤️❤️❤️