Melistosum yigitegenin_annesi1 çatım darmis kuzum bebekte iriymis normal yapamazsın dedi hiç mi ihtimal yok dedim hiç dedi.. dedim bak doktor bana o kaka çıkmaz da dediler naptım ne ettim çıkarttım canımı sıkma yok dedi bu ona benzemez bunu çıkaramazsin ee peki dedim siz öyle diyorsanız 💓
yigitegenin_annesi1 Melistosum 😆😆😆ahha sezeryan kötü değilki bebeğin sağlıklı olsn sen de zamanla iyleşirsn nedir sanki🙃
Melistosum yigitegenin_annesi1 evet canmm bencede yeterki bebek sağlıkli olsun bende olayım tabiki 🙏 hemencik büyüsün
Buket_dadas yigitegenin_annesi1 ya kurban olurum ya vallah bende seni çok seviyorum güzelim benim amin insallah ya
yigitegenin_annesi1 incimercan 😂😂 dualrım önvelikle seninle bebe dünyanın yüzünü gördü gelmek istemiyor akılı canım
Bebiscann yigitegenin_annesi1 2 gün sonra dönüş yaparım sağaaa 😁🤣🤣 gördüğüm en uzun doğum postu ne ettin gı sen du okumaya başlıyam anca biter😍
DamlaAli yigitegenin_annesi1 geçmiş olsun sağlıkla büyüt yavrunu 🤗 devlet hastanesinde mi yaptın doğumu
Gizem5915_ yigitegenin_annesi1 Ben dedim Allah aşkına beni bayıltın zaten doğum yapmışım daha yeter yani dedim.Narkoz aldım
yigitegenin_annesi1 Gizem5915_ genel bayulttılar hisetmedin dimi 10 gün sonra konrorlım var dikişlere tekr bakılacak ama korkuyroum gitmeye inş iyleşir gerrk kalmz