designermom Deletedmom_33 veterinerde Bi kedi gördüm de adını portakal koymuşlardı çok da tatlıydı sarıydı aynen boyle
Deletedmom_33 Askiletotomsu Bilmiyorum eşimin çalıştığı yerde bir fabrika müdürünün kedisi idi. Anne erken ayırmış bunu. Yalnız kalmiyo da insan istiyor
Deletedmom_33 yarmagul Daha aşı olacak kadar büyük değil canım 1.5 aydana sonra başlanıyor götüreceğiz birkaç haftaya biraz büyüsün de
yarmagul Deletedmom_33 ben kedi besledim bebekken başlanıyor iç dış paraziti mutlaka yaptır beklemeden o senin dediğin aşılar karma aşılar 5-6 aylıkkenden kuduz yapılıyor tehlikeye atma bebeği ve mutlaka doktoruna danış
Deletedmom_33 yarmagul Kendim de kediyle büyüdüm,yigenlerimde. Aşısı tam olamsa da bir sorun yaşamadım hiç. Kedi hariç neler besledim neler 🤣 Veterinere götüreceğiz zaten önemli aşıları için. Cins olduğundan aşı şart ilerde kendiside hastalanmasin diye
Defnecimm Deletedmom_33 ben olsaydım ismini renginden ötürü BALIM koyardım bide ben evcil hayvanlarda DOSTUM ismini çok beğeniyorum 🤗🤗😌