Deletedmom_33 Doğuma az kala oğlumla büyüsün diye bu bebeği sahiplendik. Eşim ismine Rüstem diyor ama benim içime pek sinmedi. Öneriniz varsa alalım 😇🐱
CinyurunAnnesi Deletedmom_33 benim köpeğim var adı şanslı bu minnoş için de bal 🍯 koyabilirsiniz renginden ötürü🤷♀️
Edahoso Deletedmom_33 allahım çok güzel ben de bir ay oldu sahipleneli adı tarçın :) ama yavruma abla olacak gibi bizimkisi daha 3 aylık o doğana kadar bu yavrumuz büyüyecek 😂
Deletedmom_33 Edahoso Bu 4 Aralık doğumlu imiş sanırım daha baya küçük annesi dövmüş ayırmış erkenden kardeşlerini emziriyor hala
denizin_annesii Deletedmom_33 kız bu benim kedime ne kadar benziyor benimkinin adı maviş ya da sen Pamuk yapabilirsin mesela
CinyurunAnnesi Deletedmom_33 ama rengine falan da uygun diye görünce aklıma direk bal geldi 😂😂🍯🍯🍯🍯 hem rengi bal hem kendisi bal maşallah tüyü kadar ömrü olur inşallah 🙏🏻🙏🏻
yarmagul Deletedmom_33 canım inşallah aşıları tamdır çünkü direk bebeğe geçen bi virüs barındırıyolar bebeği etkiliyor . Ben güzel elonoramı başkasına sahiplendirmek zorunda kalmıştım bu yüzden aşıları tamdı ama daha önceden düşük geçmişim olduğu için riske atamadım 😞😞
Deletedmom_33 yarmagul Daha aşı olacak kadar büyük değil canım 1.5 aydana sonra başlanıyor götüreceğiz birkaç haftaya biraz büyüsün de
Zeynepp97 Deletedmom_33 Ayy çok tatlı Rüstem çok iyiymiş bence 😂 Bende muhabbet kuşuma Şakir ismini koymuştum bu tarz isimler koymak çok hoşuma gidiyor nedense 😂