Sims4 Ozgamzeoz bende beklemedeyim 6-7 gün var yapsam diye düşünüyorum direkt kan testiyle ama sonra öğrenince yine beklicem diye kararsızım
Ozge_ozge Ozgamzeoz ben 28 Aralık’ta olmam lazımdı 6 gün varken yapmıştım cikmamisti normal kaset test 3 gün gecikti bugün şimdide test yok elimde karnım ağrıyor ve sis karnim
Senaaksac Ozgamzeoz Ben dayanamayıp yaptım silik bir çizgi çıktı bir kaç gün sonra tekrar yaptım biraz daha netleşti bende 2 ocağı bekliyorum bakalım ne olur🥳
TURNAA Sims4 Ozgamzeoz kızlar benim de bata 6 gün var ama şu an testte çıkma ihtimali çok düşük o yüzden yapmayacağım. Testte negatifi görünce daha kötü oluyoruz ama sonradan pozitife dönebilir. Belirtileriniz nasıl önceki aylardan farklı olarak bişeyler yaşadınız mı?
Sims4 Ozgamzeoz bende kasık ağrısı , halsizlik göğüs hassasiyeti var ama akıntım çok az döllendikten sonra rahme tutunma aşamasında kanama olurmuş belki bizde olmucak ama bi ihtimal onu bekliyorum 😅 öyle bir şey görürsem hemen kan vericem
Sims4 Ozgamzeoz benim geçen ay göğsüm daha çok ağrıyordu ama regl oldum o yüzden göğüs hassasiyetini belirti olarak göremiyorum , kasıklarımı da enfeksiyon olabilir diyorum. Geçmicek bu 6 gün heralde 😅
Sims4 Powergirls en garanti belirti o gibi görünüyor bekliyorum bakalım 🥲 yarın 6 gün kalmış oluyor önereceğiniz bir test var mı erken olanlarından
Sims4 Senaaksac ayy ne güzel maşallah 🌸🙏🏻yani kaç gün kala yapmış oldun testin adını söyleyebilir misin acaba
Senaaksac Sims4 https://imgyukle.com/i/oynfSP 5-6 gün önceden yapmıştım Bunu sonra kullandım aynı markanin bir de kaset testini kullandım 🌸
Ozge_ozge Sims4 akıntı oluyor bende ama oda kremsi renkte 3. Doz biontech oldum acaba onun etkisi ile mi geciktim diye düşünüyorum
Sims4 Ebrueymen evet bende böyle değerler görürüm diye erken vermek istemiyorum , bence erken olduğu için yükselir değeriniz ama iki gün değil de 4 gün sonra bir daha verin netleşmiş olur
Ebrueymen Sims4 insallah yukselir hormon testi falanda verdim sorun yok muanede etti rahim yumurtaliklarda iyi dedi 5ocaga kadar nasil sabrederim bilmm