Merrcimek Aydaozk Sağol canım ben de ufaktan çanta hazırlıcam da bilemedim kaç paket gider. 1 tane alayım gerisi olursa normal ped koyarım
Aydaozk Merrcimek aynen canım zaten yoğun kanama 4-5 gün sürüyo sonrası az az. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 😘😍
Emineymen Edirefp herkes zaten tavsiye de bulunmuş benim tavsiyemde şu ameliyattan sonra gazınızı hemen ve rahat çıkarabilmeniz için kayısı hoşafı için mutlaka ben yarım kilo içmiştim Hemen çıkardım gazı İnan’ın gaz çok önemli 🙈
Edirefp merwerkan1903 SunaHakanKaraman Ebrucukm cimennbayann Haziranannesii Aydaozk ElifGuven NecatiMerveCingz YazCilegi Cnnhls sgenc Bu posttan 1 gün sonra plansız bi şekilde normal doğum yaptım 😁😁😁😁☺️☺️☺️👍👍👍👍👍🐣🐣🐣🐣❤️❤️❤️❤️❤️
Haziranannesii Merrcimek bana hiç Türk kahvesi demediler aslında ödem için bir meyve dediler onu yedim baya etki etti ama ismini yazsam mı bilemedim korse hiç takmadım ama topladım bence kendimi
_RainBow 6 sene önce spinal olmuştum şimdide hamileyim ☺️ Spinalde baş ağrısı için ilacı çabuk atabilmek için şekersiz nescafe türk kahvesi cola içmemi söylediler araştırma hastanesinde olmuştu sezeryanım
merwerkan1903 Edirefp canım yaaaa çok sewindim Allah anali babalı büyütsün önrü uzun olsun sağlıkla büyük bebeğini.doğum hikayeni merakla okuyacağım😊nasıl geçti?zor muydu?
Haziranannesii Merrcimek söylemek istememiştim ama bazen bulunuyor en azından bulursanız yemeği ihmal etmeyin.