Umay1234 Hamileyken Sinovac mı Biontech mi oldunuz? Doktorlar biontech öneriyor ancak sinovac daha güvenli geliyor. Aşı yaptıranlardan yorumlarını bekliyorum. 3.ayımda covid geçirdim 6 aylığım ve son aylarımda covid olmam tehlikeli olacağından aşı olacağım.
Gml34 Umay1234 Covid geçirdikten ne kadar sonra aşı olunmalının cevabını net bulamadım bende 16 haftalıkken geçirdim 27 haftalıgım şuan dr’sordum korunan var vs biraz daha bekle dedi ne o korumaya güveniyorum ne aşıya ama dediğiniz gibi son aylara yaklastikca korkuyorum..Bende olucam bionteck mecbur:/
Omerhuma Bebetonunannesii bende bekleyeyim bende hic aşı olmadım, gebelerde aşı zorunluluğu varmi onu da bilmiyorum bide aşı olmamssin diye doguma almazlarsa oyle bisey olmaz demi 🙄
tgbmct29 İki doz biontech oldum ilkini 24. Haftamda diğerini 30. Haftamda oldum. İlk aşı da hiç birşey olmadı ama 2. Doz da mahvoldum. Kusma ateş terleme halsizlik hepsi oldu ama yalnızca bir buçuk gün falan sürdü. Herkes de aynı yan etkiyi yapmıyor tabi.
Busbus4 27.haftada ilk doz biontech oldum doktorum biontech ol dedi bir hafta boyunca yattım ateş boğaz ağrısı titreme tüm yan etkileri yaşadım şimdi ikinci dozu olmaya korkuyorum açıkcası
mlssrn Umay1234 2 doz biontech olmuştum 5 ay geçti üstünden 3.dozu doktora sordum 12. Haftadan sonra oluruz dedi 😊 2 doz olmuş olmasaydın hemen yaptırmanı tavsiye ederdim ama iyi ki olmuşsun dedi ..
Bebetonunannesii Omerhuma doktorum ol dedi bana. Bnde ondan korkuyorum walla ya doğumda sıkıntı çıkarsa ? 😓
Umay1234 Özellikle Sinovac olan kişilerinde yorumunu bekliyorum. Sadece biontech üzerinde duruluyor gebelere sadece bu öneriliyor ancak yan etkisi fazla olabilir aşı sonrası. Bir çok hastada yan etkilerini gördüm. Sinovacta birazda bundan dolayı içim rahat
Birdost Bana kadın doğum doktorum biontech önerdi ama dahiliye doktoru inaktif olduğu için sinovac önerdi.
Omerhuma Bebetonunannesii bana ol dese de gec kaldim heralde artık, doguma almayacak degller ya mecbur alırlar, normal dogum da deglki evde dogursam, seseryan dogum benmki
Nesraa_ Umay1234 ben iki doz biontech oldum hatta doktorum 3. Doz hatırlatma aşısını yaptırabilirsin dedi bende ondan korktum yani iki doz oldugumda hamile degildim 1 ay sonra hamile kaldim ve 3. Dozu vurulup vurulmamakda kararsızım siz ne düşünüyorsunuz?