Atamtuba aysunntopall ilk hamileliğim 39+4 de doğum yapıcam yani yarın doktor yatış verdi yarın için devlet olduğundan nasıl olur eder bilmiyorum haftasonu kalınıyor mu devlette yoksa Cumartesi taburcu ederler mi
Dahmaz_cah6114 aysunntopall 38+4 hastaneye kontrole gittiğimde tansiyon nedeniyle hemen yatış yapıldı doğumu doktor suni sancıyla başlattı açıklık falan yoktu 14 saat sonra oğluma kavuştum 😊
gozdehazal Ben 28+3 teyim bi 15 dk yürüsem sağ kasığıma kramp giriyor oturmadan geçmiyor normal mi erken doğum falan olur mu diye korkmaya başladım
CinyurunAnnesi Benim de ilk gebeliğim şu an 29+3 deyiz daha erken ama gerçekten bende çok merak ediyorum acaba hangi haftada doğum sancım olacak ve doğum yapacağım diye
Rabiaertnc Mavisinannesi2 bende 34+1im sancılarım başladı hastanede yatıyorum .sizde sıkıntı olmadı inşallah.küvozde kaldı mı .çok korkuyorum ben ya
Zehra9616 aysunntopall ilk pasam 42+3 te normal dogdu 4200 grm simdikide 29+4 bakalim ne zaman gelicek 😊
Zeynpozdmr61 aysunntopall 41+4 de dogdu sezeryanla aldılar artık suni sancı işe yaramayıp kendiliğinden dogmayınca
17Mayismucize aysunntopall bende 37+4 deyim agrilar var ama gerçek Doğum sancıları nasıl olucak merak ediyorum iki haftadır baskı şeklinde agrilarim var
hilalmevsim_3467 Nazgul-2022 Bende aynı durumdayım 😔 bu gece sabaha kadar uyuyamadım ve ilkinde böyle bişey asla yaşamamıştm nasıl bi kramp nasıl bi ağrı öyle yaaa 😒 sabah acile gittim küçük bi serum taktılar miligramı düşük ağrı kesiciymiş o an rahatladım eve geldim biraz uyudum yine aynı 😔