Nazgul-2022 Dlkbhr93 benimde ilk gebelik günde 2 muz da yiyorum yinede bacak ağrısı oluyor Hele ki gece oluyor
Fundish Nazgul-2022 maden suyu için iki şişeye kadar fazla değil. Muz ben cok yemiyorum hatta bu gafta hiç yemicem kabız yapıyormrajatsız oluyorum benekte cok kilolu olsun istemiyorum
esra_19 Nilh20 son 1 aydır bende öyleyim canım sıcak basıyor normalde çok üşürdüm ama terleme geliyor canım buz gibi şeyler icesin geliuoo😂
zeytinkiz aysunntopall 41+1 suni sancı ile başlatıldı 22 saat sonra dogdu 🤭 gelmeye niyeti yoktu kızımın. İlk gebelik normal dogum 🤗🥳
Neslimami Havvadr Rabbim bir an önce şifasını versin inşallah sağlıcakla kucağınıza alıp evinize gitmeyi nasip etsin🤲
Fundish Yavasi 37+6 yım benimd eöyle rahiöime doğru baskı gibi bişiler olıyor ama sancı değil galiba dün doktordaydım bişi cıkmadı
Fundish Nazgul-2022 ben ta başından beri doktorun berdiği magnezyumu kullanmadım.amway üyeliğim var ordan nutrivway kalsiyum magnezyum aldım günde 3 adet yutuyorum cok şükür 37+6 oldum koramp yaşamadım
Aycan051415 aysunntopall ilk gebeliğin normal 42. Haftada oldu ikincide şuan 29 haftaligiz bakalım ne zaman olcakk🤣