Selin12- Canimbebegimm41 ben anlamadım sırf buyuzden doktordan barkod istiyorum surekili tahlil verince
Karadenizli_ Msrt sağlık ocağı test sonuçları düşer e nabıza. ama hemşireye sorsaydınız ne zaman düşer diye. hormon olduğu için geç düşebilir. aslında sonuçlar çıkmış oluyor ama sisteme geç düşebiliyor.
Selin12- esmer3 anladim teşekkür ederim o zaman bir daha ki sefere doktoruma söyleyin sisteme kaydetsin
beren1901 Msrt e nabızdan önce doktorun verdiği barkottan öğrenebilirsin canım en erken orda görünüyo sonuç
Busra2089 Ben İstanbuldan Bursa’ya geldim istanbuldaykende düşüyordu Bursa’ya geldiğimde de düşmeye devam etti. Bence bir kontrol edin ya da sağlık ocağında doktorunuza veya hemşirenize sorun
Efemom2 Selin12- benimde sonuçlarm hiç düşmüyorsu e nabıza geçen hafta 2kere beta verdim ikiside düştü bende şaşırdım hatta çünkü enabızda saglık ocagı sonuçlarm hiç yok
Derinsu2019 Msrt e nabıza bal gibi düşüyor yaa ne demek düşmüyor 🤦🏼♀️ canim ama beklicen yarın öğlene doğru anca çıkar çünkü başka yere gönderiyolar tahlilleri. Bende dün verdim bugün öğlene doğru enabızdan baktım çıkmıştı
Mervepera Derinsu2019 benim bütün tahlilleri düşüyor sağlık ocağında bende anlamadım nasıl düşmüyor diyorlar 🤔
annesinin_beybisi Msrt geç düşüyor canım ben pazartesi günü verdim kanı , çarşamba günü 2 de cıktı sonucu ama ben adada yaşıyorum kanlar merkeze gönderiliyor yani test salı günü yapılıyor senin ertesi gün ogleden sonra 2 de çıkar