Fatmatayan 27+4 haftalığım 73 kiloyum sanırım biraz fazla gidiyorum . Sizler kaç kilosunuz cokmu hızlı gidiyorum.🤔
Denizyildizii Fatmatayan hızlı gidip gitmediğini yorumlamak için başladığınız kiloyu bilmemiz gerekir 😊
Kumpr 65 kilo ile hamile kaldım 16. Haftadayım şuan 66 kiloyum 🤦🏻♀️ İlk iki ay kilo verdim şimdi almaya başlıycam sanırım
Akdenizhilal99 62 kilogram ile hamile kaldım 36. Haftadayım 84 kiloyum 🙈 Hayret ediyorum az kilo alanlara sanki su içsem yarıyor gibi 🤭
Zeynepp97 Fatmatayan Bu gece 29 haftalık oluyoruz 8 9 kilo almışım şuan biraz durdu ama ilerleyen günlerde bilemem 😂
Melekeroglu Fatmatayan canım seni panikletmek istemem ama şu an doğuma gitmen gereken kilodasın. Bence biraz dikkat etmeye çalış
minikbebegim19 Fatmatayan 87 ile hamile kaldım şuan 89 kiloyum 29+2deyim Allahın izniyle ilk 3 ay 4 kilo vermiştim
Rabissen Fatmatayan 75 kilo ile hamile kaldım su an 30 haftalığız 85 kilo oldum . Ama rakamlara çok takılmayın kilo herkeste farklı olur. Boya göre görünüm değişir . Sürecin güzelliğine odaklanın
Fatmatayan Şu içsem yarıyor hayret ediyorum az kilo alanlara çok fazlada yediğim yok ekmeği faln Kestim