ebruzb Mom54544 19du bizimde şimdi 12 ye düştü ama eve gelince tekrar yükseliyor iki gün sonra tekrar kontrolümüz var bakalım inşallah yükselmez artık🥺
ebruzb ipekveannesi teşekkür ederim bizde hastanede kaldık orada hep serum verdiler zaten idrar ve dışkı ile atılıyormuş çok stresli ve zor bir süreçmiş gerçekten
ipekveannesi ebruzb Öyle maalesef. Ama geçiyor hepsi 🤗 kızım şu an 2 yaşında. Bu arada serumu eczaneden alıp çay kaşığı ile içiriyodum.
ebruzb Melistosum hayır hamilelikte belli olan bir durum değil maalesef Sadece sizin ve eşinizin kan grubu sorulur ihtimal olarak değerlendirilir sonrasında bebek doğunca kan grubuna bakılarak tedaviye başlanır
ebruzb Kumsallina95 değeriniz kaçtı ? Bizim 19du gününe göre sınır üstüydü direkt yatış yapıldı sarılık tehlikeli 🥺
Kumsallina95 ebruzb inan hatirlamiyorum bana tek dedikleri şey anneyle bebeğin kanı uyuşmuyor sarılık bildirmediler gözleri sapsariydi kızımın bol bol emzirince gitti
ebruzb Kumsallina95 bizim de öyle 🥺 bol bol emzirmeye çalışıyorum 🙏🏻 En son yüz ve gözde ki sarılık gidiyormuş galiba bide uyuşmazlık olduğu için zaten 1 ay sürebiliyormuş cilt rengi de🥺
Kumsallina95 ebruzb inşallah geçer canım sen kafana takip sıkıntı etme bol bol emzir sadece Allah’ın izniyle bitip gider aynen gözlerdeki sarılık en son gidiyor
ebruzb Kumsallina95 inşallah ister istemez takıyorum ya psikolojik olarak yıprandım allah beterinden saklasın 🙏🏻 Teşekkür ederim 🥰