Ecevitmelek Ben sabahları içiyorum,günde 1 kez akşam içtiğim zaman sabah kalktığımda ellerim ayaklarım şişiyor .
GamzeNur17 Ksksksk7372 benimki tok karına 1 tane yaziyor ben daha başlamadım doktor bir hafta sonra basla dedi şimdi folik asidi bitir dedi o yüzden haftaya basliycam pazartesi inşallah kan ilacı vitamin d vitamini de var onlarda haftaya basliycakmisim
Busrabaksii papatya56 Ben gece içiyorum çünkü gündüz hareket halinde olduğum icin herhangi bir kasılma söz konusu olmuyor. Bacaklarıma kramp giriyor genelde oda uyurken kendimi verdiğim veya kaslar salındığı için. O yüzden yatmadan 1-2 saat önce içiyorum
elifinilki27 papatya56 Doktorun dediğine göre içiyorum günde 3 kere iç dedi hatta fazla gelirse 2 ye indir dedi günde bi sabah bi akşam 2 kere içiyorum
Mucizehonay papatya56 magnezyuma 19 haftalıkken mı başladınız benım kızımda erken başlamstı kasılma karnımda bacaklarıma kramp giriyordu şimdi tekrar hamileyim başlamadım 13 haftalık
merveeedemir papatya56 multivitamin olanı sabah içtiğim için magnezyum içeren ilacı akşam içiyorum arası sık olmasın diye video aç içilmesi gerekiyor ama ben unutup hep yemekten sonra içiyorum
babynil @papatya56 bana alerji yapti haftada bir aksam iciorm genelde bakiorm agri var iciorm. Ama dun gece gecmedi kramp gece ictm cok saati onemli degil