Mervehorata92 Kelebekmadam ben annemlerdeyım canım cunku en rahat hıssettıgın yer burası otekı turlu ınsan dıken ustunde olur senın ıcın cok zor olmustur neysekı bebıs gelınce butun herseyı unutturur tatlılıgıyla 😊
Kelebekmadam Mervehorata92 valla inan 3 saatlik yol doğumdan hemen sonra gitmek istiyorum eşim 40 ı çıksın diyor o kadar ki bunaldım zaten riskli bu hamilelik geçirdim şekerim var hep stresten yükseldi eminim
Birfasulyeannesi Mervehorata92 eşim asker değil ama pomem eğitiminde 🤦🏽♀️ hamilelik sürecini yanlız geçirmekten kötü bişey varsa oda kaynanayla geçirmek 😭
Kelebekmadam Birfasulyeannesi al benden de o kadar kötü insan değiller ama ben bunalıyorum sevmiyorum
Mervehorata92 Birfasulyeannesi ınsan kendı evınde gıbı rahat edemıyor canım daha da zor oluyor oyle 🙄 bıran once kurs bıter ınsallah senın ıcın daha rahat olur
Mervehorata92 dilek6 😊 evet cogu kısı anlamıyor ancak bız bırbırmızı anlıyoruz tabıkı bebıslerle dahaa da ıyı olcak ❤️
dilek6 Mervehorata92 evet el örgülerine başladım evlenene kadar hep çalıştım nasıl olduysa çok güzel elim yatkınmış herşey el emeği yaptım yoksa kafayı yerdim bu kadar yalnızlıktan 😅
Busra063606 @Mervehorata92 aynen öyle eşimden sonra tek destekcim o rabbim hepimizi kavuştursun evlatlarimizida sağ sağlım kucagimiza almayı göstersin ❤️
Mervehorata92 dilek6 ne güzel uğraş bulmussun bak canım yoksa evde ınsan patlıyor sıkıntıdan bende bıblo yapıyorum 😁 uğraş ınsana ıyı gelıyor yoksa kendı kendıme can sıkıntısından morelımı bozuyorum
CinyurunAnnesi Bende varım 😔 o kadar zor Kİ gerçekten yanımda olup ultrasonda bir gün bile göremedi bebeğimizi şu an 29+3 olduk ve hala yanımıza gelemedi doğumda bile gelmesi zor gibi 😔😔😢😢
Mervehorata92 CinyurunAnnesi benımde goremedı ultrason heo annemle gıdıyorum canım ama vıdeo cekıp atıyorum yıne de yanında olmak gıbısı olmuyor o an anlıyorsun gıttıgınde benımde doğumda muhtemelen gelemeyecek 😔