Yazyagmuru68 Merhaba hamiş annelerimm 9+3 gunluk hamileyim yiyeceklere karsı tiksintim ve bulantim bu hafta iyice artti hangi haftada biraz daha rahatlarim aceba. Psikkolojim bozuldu yemek yemek istiyorum artik 😔
kahvesever__ Yazyagmuru68 canım o insandan insana değişiyor vücutsan vucuda ama inşallah biran önce kesilir zor mide bulantısı
Didemkrgi Yazyagmuru68 canım prilamı akşam yatmadan 2 tane içiyorsun ben neler çektim bulantıdan doktor yatmadan içeceksin bulantın geldiğinde de içmenin bir faydası olmuyormuş
Svcncmrnz Yazyagmuru68 kuzum doktor ilaç yazsın bende bir gafta mahvoldum bulantisan ilaç geçirdi ya hayat varmış inan ki acele et…
Yazyagmuru68 kahvesever__ Prilam kullaniyorum fakat hic bi etkisini goremedim ara aara bulaniyor sonra birden istifar ediyorum bianda oluyor ve kusmadan asla gecmiyor o bulanti
acemianneee_31 Yazyagmuru68 canım aynısını iki hafta cektim elhamdulillah 3 gündür falan geçti nasıl oldu bilmiyorum ama en son kustum sonra daha kusmadım günde en az iki kere kusardım ara ara bulantım oluyor bide yanmam oluyor onun duşunda nasıl geçti mucize gibi hala
Yazyagmuru68 Didemkrgi evet canim gece yatmadan 2tane iciyorum fakat ertesi gun yine gun icinde kusmalarim oluyor pek bi faydasini goremedim
Ceylincal Ahh aynı şeyleri şuan bende yaşıyorum. Hatta dün hastanede kaldım serum takviyesi verildi. Doktorumunda dediği mide bulantısı ve kusmanın ekstra herhangi bir çözümü yok diye 😔 Yeter ki bu kadar olsun 🙏🏻 Sağsalim alalım da kucağımıza 🙏🏻
Yazyagmuru68 Ceylincal evvet yapicak bisey yok malesef annelikte herseye katlaniyoruz benim ilk gebeligim daha kotu gecmisti bunda yine biraz iyi gibiyim. Yinede bulanti ve kusmanin her turlusu kotu
Yazyagmuru68 acemianneee_31 ben yarin 10 haftalik oluyorum 6. Haftadan beri boyleyim psikolojim bozuldu yeme icme yok surekli yatiyorum 🥺🥺🥺
Yazyagmuru68 Svcncmrnz ne kullaniyorsunuz bnimde pzartesi kontrolum var zofer cok iyi diyorlar doktoruma sorup onu yazdircam
Yazyagmuru68 Ebrucm yarin 10 haftalik oluyorum insallah bende 3 4 haftaya tamamen kurtulurum sizinkide gecer umarim😖