Defneismam Zehragniken evlendikten 20 ay sonra hamile kaldım fakat ilk 12 ay eşimle hep yanyana değildik tayinim çıkmadı ilk bir yıl daha sonra yanyana geldik ve 10 ay sonra hamile kaldım 😊şuan da 23 haftalık hamileyim kızıma 😘
Dilek51 Zehragniken evlendik korunma falan olmadı hemen hamile kaldım evlendikten sonra hiç adet olmadım 😊
Beyzanuraslan Zehragniken 1 buçuk yıllık evliyim korunmayı bırakır bırakmaz ilk seferde hamile kaldım
Aybkesnlk Evlendikten 1 yıl sonra bebek düşünüyorduk. Karar verdiğimiz ay hamile kaldım. Doğal yoldan korunduğumuz için sanırım çok şükür Rabbım bekletmedi bizi hiç 🥰 simdi 14 haftalik kızımız. Rabbım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah 🙏
Ftynur Zehragniken 4 aylık evliyim 10+3 haftalık hamileyim eşim çok istiyordu tabi bende istiyordum ama hemen değil demekki nasipmiş rabbim aramadan nasip etti🥰
ftmnr_drgt Zehragniken 2.5 yıllık evliyiz 2.yilimizda düşünüyorduk düşündüğümüz aynı ay icinde hamile kaldim şimdi 31+1 iz kizimla🐣
Ilkayy Zehragniken 2 senemde çocuk yapmaya karar verdik 1 seneye yakın bebeğim olmadı. Bürsürü doktora gittim. Hic bir sorun yoktu Ovulısyon testiyle hamile kaldım
fatima1 Zehragniken ben korunurken hamile kaldım ☺️ 4 aylık evliyim 3.5 aylık hamileyim. 2. Haftada hamile kaldım yani
MeyroAlp Evlendikten 15 gün sonra hamile kalmışim. Çok şükür dünya tatlısı kızım oldu. Kızım 1 yaşına geldiğindede 2 bebeğime hamile kaldım şuan gebeyim.bu bebeğim doğunca kızım 22 aylık olacak.🙏🌼
mtl3005 Evlendikten 3 ay sonra kadar hamile kaldım korunmadık istiyoduk zaten.ikincide de korunmayı bıraktık 2 hafta sonra falan hamile kaldım.
Pinarpek Kızlar yardım edin!! Ben hamile olduğumu bilmeden ağrı kesici kas gevşetici kullandım ve emara girdim. Böyle olanınız varmı? Bebek etkilenmiş midir😞😞
ayseguuuLLL_ Pinarpek bende hamile olduğumu bilmeden adet söktürücü içmiştim inşallah Allah korumuştur 🙏
kubra_26esila Pinarpek ben ikinci gebeliğimi yaşıyorum şuanda hamile olduğumu çok geç öğrendim 3 aylıktı bebeğim 😊 tatile gitmiştik adet kesici hap kullandım ona bağladım hasta olmadığımı ilk şüphelendim test yaptım negatif çıkınca bidaha üstine düşmedim haptan dır diye 3 ay olunca test yaptım yine pozitif çıktı o süre zarfında alkol kullandım diş ağrısı için antibiyotik kullandım çok şükür birşey olmadı doktoruma dedim hepsini malesef bilmeyince rahat oluyor insan
Handeee2 Pinarpek kaç haftalıksın . Ben öğrendiğimde5 haftalıktım kas gevşeticide içtim alkol de içtim doktorum şuan daha bebek yok sıkıntı yok demişti