BusAnna34 Aslanmom1 ne kadar oldu bebeğinizi düşüreli çok geçmiş olsun sizede. Ben de 2 ay önce kaybettim bebeğimi. Tekrar düşünüyoruz ama erken mi diye de tedirginim açıkçası
Aslanmom1 BusAnna34 3 ay doldu canım. Doktor rahmin hazırsa 1 ay sonra bile olur ama değilse olmaz hemen demişti. O yüzden erkenmi diye düşünme bence rahim hazırsa tutunacaktır🤲🏻
Embu Zehragniken ben evlendigimden beri korunmadim 9. Ayimda 1 aylik hamile oldugumu ogrendim 16 aylik evliyim
Eliffefee Zehragniken bn ilk oğlmda 4 yıl kalamadım malesef sonra tedavi ile oldu ikiniyi ise ilk denemede oldu çok şükür şuan 5.5aylık ❣️
anneyim30 Zehragniken ben hiç korunmadım buna rağmen 20 gün sonra 1 yıllık evli olacağım ve daha yeni hamile kaldım
Momy_eyyuptalha Zehragniken Ben 5 yıl olmadı dün güzel haberi aldım ilk 6 ay korunduk daha korunmadik şuan 2 haftalık bebeğim sağlıkla gelsin inşallah ❤️
Esra-svr33 Zehragniken bende evlendikten sonra hiç korunmadık 5 ay sonra hamile kaldım. Ama son bir kaç ay takvime göre birlikte olduk.
irem Zehragniken Evlendikten sonra 2.ay hamile kaldım kaybettim. Adet görmeden hamile kaldım maalesef onu da kaybettim. 4 ay korundum sonrasında bıraktığım ay hamile kaldım şimdi çok şükür 32.haftamıza girmek üzereyiz.