prensesannesiiiiii Ozlemba ben normal bekliyorum canım ilk doğumum hayırlısıyla❤️😊sizin ilkmi sezseryan mı
Ozlemba prensesannesiiiiii benim ikinci doğum sezaryen olacam o yüzden günümüz belli olacak pazartesi inşallah 😊
kediannesi60 prensesannesiiiiii 37 haftadayız bakalım son günlerimiz bebeğim gece gündüz uyanık oyun oynuyo içeride sağlıkla gelsinler inşallah 3 haftalıktı öğrendiğimde zaman bana geçmedi hiç 🌸🤣
prensesannesiiiiii kediannesi60 zamn geçmek bilmiyor bide bakıyorsun son zamanların değil mi 😊😊😘sağlıkla gelsinler
merakliblog prensesannesiiiiii ah o kadar istiyorum ki çok uzadı bu hamilelik🙈 36+3 ikizlere gebeyim dr 38+2de yani 11 ocakta alıcam dedi beklemedeyiz😍
prensesannesiiiiii merakliblog ay keşke benimde öyle erkenden beni bekletmeden çıksa gelse ya o kadar istiyordumki ikiz olmasını nasip ❤️🙈sağlıkla gelsin kuşlarınız
prensesannesiiiiii Ozlemba ay canım banada dua et beni çok bekletmeden gelsin ❤️😘sende sağlıkla kavuşursun inşallah
Arap_Kizi Bizde tam 36 yız 🥰 heyecan dorukta ama hala hastane çantasını hazırlamadım yaaa neden hazırlamadım bilmiyorum bir türlü onu halledemedim
prensesannesiiiiii Arap_Kizi aa hazırla kuzum bu haftadan sonra ne zaman gelir beli olmaz sağlıkla gelsin inşallah 😊❤️
merakliblog prensesannesiiiiii amin sizinki de sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏼❤️ İkiz aşırı zormuş ya asla bilmiyordum böyle olduğunu. Senin de belki 38de gelir az kalmış
Ozlemba prensesannesiiiiii amin cnm Allah’ım sağlıkla hepimize yavrularımızı kucağımıza almak nasip etsin😊
ayseegell prensesannesiiiiii 36. Haftadan bu yana doğum kanalında ve açıklık var her an gelebilir dendi ama sanırım Ocak için diretiyor inat etti gelmiyor. 😅🤦♀️
prensesannesiiiiii ayseegell ay keşke yarın banada dese doğum kanalına girmiş heran gelebilir diye ahahah😍😂sağlıcakla gelsinler 😊
Aylin509 prensesannesiiiiii ben tabiki 14 Ocak planlı sezeryan ile doğacak inşallah kızım kavusmamiza son 16 gün ve günler geçmek bilmiyor
prensesannesiiiiii Aylin509 ay heyecan dorukta ya şimdi ben normal doğum beklediğim için ne zaman gelir bilmiyorum ama geleceği günü bilmek ayrı bir heyecan verici olsa gerek 🙈😘😍😍😍
Eri9999 Aylin509 aynıyız 14 ocak ta kavuşucam inş gece yarısını bekliyorum bi rakam daha azalsın diye şuan tam kaç haftalıktınız
denizin_annesii prensesannesiiiiii SLM cnm bizde 35+1 oluyoz bu gece doğsun artık yaa çok yorgunum bütün kemiklerim ağrıyor çok agirlastim uyuyamiyorum rahatca aşırı bı uyku hali var gündüzleri 😩😒
prensesannesiiiiii denizin_annesii ay kuzum Allah yardımcın olsun bende artık belim ağrıyor karnım ağrıyor bacaklarım ağrıyor sağlıkla gelsinler inşallah 🤲😘❤️😊
prensesannesiiiiii Emirasaf-annesi ay kuzum bende hep inşallah 37 38de gelir diyorum ama onalr ne zaman isterse geliyor sağlıkla gelsinlerde ❤️😘😘😘
denizin_annesii prensesannesiiiiii amin 🤗 sizde geçmiş olsun inşallah hayırlısı ile doğsun bebisiniz kizmi erkek mi bekliyorsunuz ❤️