PasaninAnnesi bebek emdikçe gelir derler genelde. Göğüs uucndan çok yaraları sıkıntı oluyor diye biliyorum. Silveretta diye gümüş göğüs kapakları var herkes çok memnunmuş. Fiyatı biraz pahalı onun yerine cevizin kabugunu da koyabiliyormuşsunuz. Benim annem ben doğduğumda öyle yapmış. İşine sütleri aktıkça yumuşamış uçları sıkıntı olmamış
Bir göğüs meselesi 😂
Ayseguls Bazılarının göğüsler kücük oluyor mesela benim sağ göğüs ucum kücük onu emzirmekte zorlandım. İlk zamanlarda bebeklerin çeneleri de çok zayıf olduğu için oda tutamıyor ugras uğraş yara oluyor zorlu bir süreç geçiyor ama canınız ne kadar yanarsa yansın emzirin. Benim göğsümden kan gelecek şekilde yara oldu. Dişilmi sıka sıka emzirdim bazen diyordum alın şu çocuğu ama yinede dayanamayıp emziriyordum. Emmezse süt gelmiyor ne kadar emerse o kadar iyi özellikle ilk zamanlar için
SultanElmasDemirel izledim sağol canm 38 39 haftalarda yapın diyo uyarılmaya karsı o zaman son haftalar bi iki yapmaya cikarmi ki yara konusundan cok korkuyorum ucu olmayanlar daha cok yara oluyomus diye duydum 😭
Ayseguls emzirince cevizin kabuğunu koyup öyle mi tutucam diğer emzirmeye kadar yara konusundan cok korkuyorum ben 😭
PasaninAnnesi ebe ayşe instagramda bununla alakalı story attı dün
deletedmom6295 evet arkadas linkini atmis izledim simdi
Ya parmak gibi uç olmadan bebek ememez mi bende mesela var ama o emziren annelerde gordugum kalin parmak uclardan degil 🙄
PasaninAnnesi Şimdiden Lansinoh göğüs ucu kremini alın ve sürün derim. Ayrıca önemli olan bebeğin o kahverengi kısmı ağzına alması yoksa yara oluyor bebek ucunu çekiştirnce. Silverette filan iyidir ama çok pahalı onun yerine avent göğüs kalkanı alın onda da göğüsler hava aldıgı için iyileşme sürece hızlı oluyor
Tomrisinizi benimkiler minnacık sağ göğsüm soldan da minnak ama tek ucunu emmiyor bebek. Kahverengi halkayı alıyor ağzına öyle böyle bi şekilde tutuyor emdikçe zaten çıkıyor ufak ufak ama o parmak dediğiniz gibi değil :)) Memenin büyüklüğünden ziyade daha çok süt gelmesi önemli mesela şuan süt yapan ne varsa deli gibi onu yiyorum, içiyorum.
SultanElmasDemirel bende korkuyordum tutamazsa memeyi diye uç kucuk farketmiyor sut varsa her turlu emiyo yani 😊
Tomrisinizi zorlaanıyor ama tutuyor size bağlı çok ugrasacaksınız. Çok aşırı kücükse tutamaz belki bilmiyorum :) o zaman da silikon uç devreye girer
SultanElmasDemirel yok asiri kucuk degil onden yandan bakinca filan uclar ilerde duruyor belli sadece parmak kadar kalin degil 😁 emsinde tek ugrasiriz napalim 🙄