umayin-ucan-annesi @“eyelash” bende 19haftadym 5kg doktor gayet iyisn dedi 56yla hamile kalmıstm boyum 170 öyle avutyrm kendmi ama almayanlar napıyor 😋😋
eslemsi Deletedmom_289 20ye kadar 5 kilo verdim sonra yavastan almaya basladim. Simdi ikinciye 10haftalik hamileyim alma verne aserme ykk bunda ondan veremedim
Deletedmom_289 Ozgrm Yoo kilosu çok iyi bence daha 4-5bafta var inanılmaz hızlı büyüyorlar endişelenme canım 😍
Gulenay-18 eyelash Ben 18. Haftamdayım 54.5 ile hamile kaldım dün tartıldım 60 çıktım nasıl oldu anlamadım dikkatte ediyorum işim nedeni ile hareketsizim masa başı çalışıyorum ondan diyorum ama bu kadar kilo çok fazla ne yapabiliriz acaba 🤔
Deletedmom_289 Gulenay-18 ya bazıları başlarda alıyormuş bazıları sonlarda belki de artık almazsın ya da az alarak devam edersin ☺️ Sağlıkla gelsin de önemli değil kilo
Gulenay-18 Deletedmom_289 inşallah canım ayda bir buçuk kilo alınıyor seninki normal dediler ama bana çok çok fazla geldi nedense bebeğim sağlıklı olsunda doğumdan sonra veririm inşallah 🤲🏻🙏🏻
AlyaEkmen_ Deletedmom_289 37+3 üz en son 36+4 kontrole gittim oğlum 2956 Gr 48 cm idi 🥲💙bende 7 kg almışım