Embu Deletedmom_289 33+2 yim tam 32 de gittigimde bebek 1700 du bende 8 kiloya yakin almisim doktor gayet iyisin dedi
eyelash 17.haftadayım 4 kilo aldım 54kg oldum. Bu hafta 1 kilo aldım anlamadım😭 dikkat etmeme rağmen. Tecrübeli anneler, belli bir aydan sonra hızlanacak mı kilo alımı?
Deletedmom_289 eyelash valla benim 4. Aydan sonra birden başladı kilo alımı normalde 4 kilo vermişim başlarda kusmaktan ama suan 26+5 8 kilo almışım doktor dikkat et dedi öyle yapacağım
Gulenay-18 eyelash Ben 18. Haftamdayım 54.5 ile hamile kaldım dün tartıldım 60 çıktım nasıl oldu anlamadım dikkatte ediyorum işim nedeni ile hareketsizim masa başı çalışıyorum ondan diyorum ama bu kadar kilo çok fazla ne yapabiliriz acaba 🤔
Aysegulaman02 Deletedmom_289 25+3 6 kilo aldım ama inanın hiç belli etmiyor :) 62 ile başladım şuan 68 im bebikim de geçen hafta 750 gramdı 🥰
Deletedmom_289 Aysegulaman02 ne güzel bende sadece göbek işte birde popo biraz 😂 aman ya sağlıkla doğsunlar da kilo problem değil
Deletedmom_289 Ozgrm Yoo kilosu çok iyi bence daha 4-5bafta var inanılmaz hızlı büyüyorlar endişelenme canım 😍