Aramak zorunda degilsin canim ki iclerine giren sensin onun arayip sormasi lazim kendini sevdirmesi lazim. Bende aramiyorum sormuyorum evlendigimden beri. Sevgiliyken nisanliyken arardim ama o sicakligi alamayinca evlendigimden beri bende aramiyorum acikcada ben cahilim aramiyorum annen buyuk olsun arasin cahil bi gelinim var isin aslini ogretim desin sana dert yancagina iyi bende dert yanim sana annen niye ben yokmusum gibi davraniyo mesafeli gibi diyincede susuyo bu saatten sonra beni sen baglarsin gerisi benim icin kapi disari ama sende bunu sorun yapcaksan defol git bana herkes es olur ama herkez evlat olmaz hadi git annene diyince geciyo sessizce oturuyor eskiden huyunu suyunu cektikce kirici olurdu esim ama simdi karsilik veriyorum bosanmanin umrumda olmadigini gosterdigimden beride eskisi gibi uzerime gelmiyor konu tartismayami geliyo kapi surda seninle ugramicam sen hastayken seni arayip sormayanlara git ben el kizim bana guvenme aileni dinle diyorum ozur dileyip duruyo bazen ipi koparmak gerekiyor 😏