AlyaUrasmoms Kızlar 2 gün önce burun akıntısı başladı, dün sabah kalktığımda da boğaz ağrısı vardı ve sürekli burnum akıyordu. Düne kadar tat ve koku alabiliyordum; bugün koku alamıyorum, tat almamda da azalma var. Covid olabilir mi?
omerim32 AlyaUrasmoms aynı durumlar abımde vardı test yaptırdı pozırıf bı de kesık kesık oksurugu vardı
o1anneadayi AlyaUrasmoms Allah korusun ama covidsin bence canim çünkü covidi normal hastalıktan ayıran en büyük özellik tat koku kaybı
Tugbaslan3458 AlyaUrasmoms bacak ağrısı veya bel ağrısı varmi ? Ortalıkta büyük bi salgın var covidden başka bi salgın şuan yazdiklariniz ayni durumdayim bacakta uyuşma belde ağrı vardi acile gittim dun sabah ve bogazlarimda enfeksiyon oluşmuş bugün biraz daha iyiyim hastaneye gitmesem covid olduğumu düşüncem ama değilim gerek duymadı doktor gorumcem ve kayinpederim de aynı şekilde hasta ama onlarda bel ve bacak ağrısı yok sizde bi hastaneye gözükn gene de her ihtimale karşı çünkü hastaneler hep bu hastalıktan dolu geçmiş olsun canim🙏🏻
SumeyraKoc1 AlyaUrasmoms aynı şeyleri yaşadım evde oğlum vardı test verdim riske atmamak için covid çoktu belirtilerimiz aynıydı 😔 annem erkek kardeşim yeni ameliyat olmuş kız kardeşim teyzem eniştem hepsine de ben bulaştırmış oldum çok üzücü ama aşın varsa korkma sağlıkla atlatırsın ☺️ Çok geçmiş olsun 💐
AlyaUrasmoms Nessliihhaann İnşallah değildir 😔 Ama test yaptırmaya gideceğim, korkmaya başladım. Evde kızım var; hamileyim. Kızımın yanına yaklaşamıyorum bile 😔
AlyaUrasmoms Nessliihhaann @omerim32 @o1anneadayi @Tugbaslan3458 @Ulaseyran @Busra2089 @SumeyraKoc1 @Ogulcanmoms @Mervehorata92 @Lara0701 Kızlar tekrardan merhaba; bugün elime telefonu hiç almadım kusura bakmayın. Test sonucum da çıktı, daha yeni yazabiliyorum. Üzülerek söylüyorum pozitifim 😔 Bugün tat ve koku almaya başladım aslında hatta düne göre çok daha iyiyim ama bebeğim hareket etmediği için bugün de hastanedeydik. Yaklaşık 48 saattir adam akıllı hareketlerini hissetmiyordum. Kalp atışlarını dinledik, iyiymiş çok şükür 🙏🏻 Ateşime de baktılar aslında 36 çıktı. Kuru öksürük de yok balgam sökmeye başladı. Birkaç gün sonra tekrar test vereceğim 😔
Nessliihhaann AlyaUrasmoms inşallah değildir ama bu aralar farenjite benzer bi salgın var belki öyle bişeydir.
AlyaUrasmoms omerim32 Bende de öksürük var 🥺 Ya şimdi daha çok korkmaya başladım. Peki abiniz nasıl oldu şuanda? Aşısı var mıydı?
omerim32 AlyaUrasmoms ıkı tane sinovac vardı canım ucuncuyu hatırlamıyorum yaptırdı mı. Herkeste farklı gecıyor kuzum kendını korkutma ılac vermemısler abıme etkısı yok dıye sız su kaynatın ıcıne kekık yagı damlatın odanın mıkrpbu kırılsın meyve suyu ıcın bol bol portakal suyu sırkelı su
AlyaUrasmoms Tugbaslan3458 Çok teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Benim sırt ağrım var, o da bazen o kadar şiddetleniyor ki kambur duruyorum resmen. Kontrol için de olsa, bunları yaşamaya başlamadan önce hastanedeydim ve çok şüphelendim açıkçası 😔 İnşallah benim de ciddi bir şey değildir 🙏🏻
o1anneadayi AlyaUrasmoms bence kesin test yaptirmalisin riske atma durumuna göre ilacta veriyorlar cunku misal kan sulandirici falan bugun gidip test yaptir derim
Tugbaslan3458 AlyaUrasmoms covid oldugunu düşünsen de düşünmesen de acile gidip ilac takviyesi alman lazım gerçekten çok beter bi salgın bende 12 haftalık hamileyim çok zor geciyo
AlyaUrasmoms Tugbaslan3458 Ben de 22. haftamdayım. Gerçekten hamileyken baş ağrısı bile çok ağır geçiyor 😔 Dediğiniz gibi geç olmadan önlemimi almam gerekiyor 🙏🏻
AlyaUrasmoms omerim32 Bugün 3. bardak nane limon içiyorum, burun çevremi boğazımı Vicks’ledim. Şuan bir şey yerken içerken tat yok ama afedersin burnumu temizlerken ağzımdaki tadın farkına varabiliyorum. Benim de 2 doz Biontech aşım var. Aşı olanların çoğuna testi pozitifse git evde dinlen diyorlarmış. Allah herkesin şifasını versin ya, herkes hastalıktan kırılıyor 😔🙏🏻
Ulaseyran AlyaUrasmoms 28 haftalık hamileyim bugün 3. Günüm sırt ağrım var koku tamamen yok zaten yorgunlukta var bende
Ogulcanmoms AlyaUrasmoms Canım bende senin gibiydim tat kokum gitti ama başka bir belirtim yoktu test verdim pozitif çıktım ki haftam 36 ama iki doz aşılıyım bugün 5. Günüm bitti çok şükür tat koku dışında bir sıkıntım olmadı ama mutlaka kan testi yaptır korkma hiç psikolojik olarak iyi düşün. Allahın izniyle hemen iyileşirsin 🙏 Bol portakal yedim ben limonata yaptım evde bol bol içtim. Pekmez varsa yatarken de bi kaşık ye ☺️
AlyaUrasmoms Ulaseyran Allah şifanı versin canım, inşallah kısa zamanda toparlarız 🙏🏻 Çok geçmiş olsun 😔