yaseminan Fadimedemirogluu detaylı ultrasondan sonra değişen hiç duymadım canım benimde detaylı ultrasona kadar hep erkek dendi 21. Hafta detaylıda kız olduğunu öğrendik
Sarayhelvasi yaseminan ay maşallah yaaa. Ne güzel. Bende merakla bekliyorum… iki oğlum var 3.hamileliğim 🤦🏻♀️
yaseminan Sarayhelvasi rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılıp sağlıklı evlat nasip eder inşallah
Glzrkck Miniktosbaa 2li testte tabikide hayır belli olmuyor down sendromu varmı yokmu ona bakılıyor ama detaylı ultrason old için tahmin oranı yüksek oluyor sanırım
Azra_Mom Fadimedemirogluu o haftalarda yanılma çok oluyor o yüzden hiç cinsiyet söylememiş gibi davranın bence siz ben 12 de gittim daha çok küçük dedi tahmin bile yapmadı gelişim devam ediyor çünkü en erken net belli olabilecek 16 haftalıkken bizde %100 olarak öğrendik 16 haftada kızımızı 💖
Sarayhelvasi Azra_Mom bende acele etmeyeyim bari.. erkekse yine bi nebze belli ediyor kendisini ama kız duymak istiyorsam en iyisi 14e kadar beklemek
Azra_Mom Sarayhelvasi kesinlikle erkek çok erken belli olabiliyor ama kız deyince sonradan gelişir mi vs bencede bekleyin birdahakine net öğrenirsiniz zaten gitmeden çikolata yiyin çikolatalı süt için çok hareketli oluyor öyle olunca aklınızda bulunsun
nurrrr9897 11+5te erkek olabilir denmişti bugün 15+5 haftalığıZ hiçbir şey göstermedi baya uğraştık ama tık yok arkadan kıza benziyor dedi bu seferde doktorumuz ama kesin değil merakla bekliyoruz haftaya görürüz inşallah 😂