Bebiscann UmutsuzPolyanna anamm hürremin kilodu güzel görünüyor haa bende alam iki tane güzel de bulunsun evde
Bebiscann UmutsuzPolyanna 🤣🤣🤣🤣 bayramda kim görecek gı, kocayla iş başı yaparken yırtıkları çıkarır onları giyerik gizliden iş bitince çıkarırık yazık eskimesin🤣🤣🤭
Bebiscann iki_tospik_annesii ama almıyom öff edemiyom gece yarmak içinde gecelik alayım boşver evde donlar çok onlari giyiyom ben tumanlarım var birsürü 🤣🤣🤣
iki_tospik_annesii Bebiscann Hahahah o zmn alırsan sadece gece giy bunları ksksksk 😂😂😂 gündüz için Nene donlarına devam ke
UmutsuzPolyanna Bebiscann aay mağazada çok güzel kırçıl dantel detaylı bi ip askılı gecelik vardı rengi bakır gibiydi içtim gittiiiğğ😅🥰😍🤣
iki_melek_annesi UmutsuzPolyanna Polyanacım sen den daha abartılı bişey bekliyordum ama güzel hoşuna gittiyse al
UmutsuzPolyanna iki_melek_annesi kız ilkinde dersimi çok güzel aldım açık renkler çiçekler taşlar hastaneden çıkmadan hepsinin şaftı kaydı hem leopar hem dantel var daha ne kadar iddialı olam anacım 🤣🤣
iki_melek_annesi UmutsuzPolyanna Hastaneyide yakacan kırmızı leoparla imreniyorum valla böyle cesaretli giyinenlere çok güzelmiş
Merve_0109 UmutsuzPolyanna bacım simdik o kilotlari da çok merak ettim danteli falan mı kız bari güzel göz doldurcu birşey olsun
UmutsuzPolyanna iki_melek_annesi ama son hali sevenlerini üzdü haberi olur bi insan 3 yılda ne kadar çökebilirse o kadar çöktüm 🤣🤣
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi1 Yaaa canm ne demezsin 😅 kocam kendine baksın da ben birşey istemiyorum 😁😁 Bize yorum yazma doğum hikayeni paylaş hadi
iki_tospik_annesii UmutsuzPolyanna Ğızzz trenyolda da o kadar mükemmel gecelikler war ki amannn tanrımmmm diyorsun 😂😂😂😂 kırbaçlı falan doğumdan sonra alıcam 🤣🤣🤣
Bebiscann UmutsuzPolyanna okkadar sağlam yani 🤔🤔 hiçbir kilot 10 yıl dayanmadı bana şaşırdım looo😍😃🤭🤣
iki_tospik_annesii UmutsuzPolyanna Hadi hadi yeme beni 😂😂😂 sende ne cevherler wardı kskskssk @Bebiscann hiç demiyorum zaten 😂😂