UmutsuzPolyanna hamisanne_63 kız benle dalga mı geçiyorsun jdndjd kırmızı leopar pijama yazınca direk çıkıyor djdjjd bulamaman mümkün değil 🤣🤣
UmutsuzPolyanna Bebiscann Allah razı olsun canım daha iyileri sizlerin olsun inşallah sonra pişman olmam şimdi beğendim ama q😅
Bebiscann UmutsuzPolyanna kiloda 120 t mi😍 güzel mi değiyormu bari kız ne aldın öyle, geçen kilot postu açtım sen yoktun 🤣🤣
UmutsuzPolyanna Bebiscann Vardım aşko tüm çorap çamaşır gecelik zıbın sütyenlerimin markalarını yazdım ha sjdj😅🤣😅 bundan 2 si 120 miş bende fark etmedim sütyene takım olsun diye almıştım dkdj😅🤣🤣
Bebiscann iki_tospik_annesii hahhaa 🤣🤣🤣 kız ben o günü gidip pazardan tanesi 10 tl ye 5 adet aldım şimdilik sıkıntı yok 🤣🤣🤣
iki_tospik_annesii Bebiscann Hahah iyi yapmışsın gülüm 🤣😂 2 tane 120 vermektense 5 tane 50 TL veririm nene donu giyierim 🤣🤣😂😂
Bebiscann UmutsuzPolyanna sende sonradan pişman olanlardanmısın🤣🤣 yani güzel görünüyor ama sana yakışır mı bilmem bana çok yakışır o gecelik 💃💃
yigitegenin_annesi1 UmutsuzPolyanna çok rshat bende onun pudra sı nı hastahnede giydm gaywt iyiydi ama tavsiyem alt pıjama yedek olarak iki tsne yanında götür
UmutsuzPolyanna yigitegenin_annesi1 bakalım canım diğer önemli parçalar bitince param kalırsa bi takım daha alırım 😘
Bebiscann UmutsuzPolyanna anamm hürremin kilodu güzel görünüyor haa bende alam iki tane güzel de bulunsun evde
Merve_0109 UmutsuzPolyanna Vay anasını ne kilotmuş ben o paraya pazara gidiyorum 🤣🤣🤣 neyse güle güle kullan hayırlı olsun diyelim
UmutsuzPolyanna iki_tospik_annesii susar mısın nütfen fark etmedim diyorum ödeme fişinde gördüm dkdjdj😅🤣🤣
UmutsuzPolyanna Bebiscann ben onun içini çok güzel doldururum ama yakışır mı emin değilim kdjdjdj 🤣🤣🤣
Bebiscann iki_tospik_annesii ama almıyom öff edemiyom gece yarmak içinde gecelik alayım boşver evde donlar çok onlari giyiyom ben tumanlarım var birsürü 🤣🤣🤣