PnRTurK53 FadilezkanYlmaz doktoruna söyle bu durumu canım haftan geldiğinde şeker yğklemesi yaparlar muhtemelen gebelik şekerin vardır benimde nasıl aldım anlamadım
elvinsmomm Braalayan 20+4 2 kilo vermiştim. Bana gore 4 kilo aldim ama doktoruma gore 2 kilo 😊 Verip geri aldigim kiloyu saymıyor 🤣
Minnakkkk elvinsmomm bana da kımı say dıyor sonuçta almaya başladığın kilo o senın dıyor kımı de sızın doktorunuz gibi 😀😀 bende başta 5 kılo verdım cunku suan 26+5 ım ama hamıle kaldığım kıloya göre daha ıkı kilo almışım ınsanlar şaşırıyor 🙈🙈😀
MerveSara behrem Ya o haftalarda ben de birden 3 kg almıştım, vücut yağ yapıyormuş süt oluşumu için . Şu an 29+2 deyim,6-7 kg arasında gidip geliyorum . 3 kg’si o haftalara ait🤣
behrem MerveSara ayyyy yemin ediyorum gönlüm ferahladı inşallah ben de çok almam, aldıklarımızı da hemencecik veririz inşallah 😁❤️
Busraszgn Braalayan bende 16 haftalikken +1 kiloya ancak cikabilmistim 😀 28 haftaligim 8 kilo aldım toplam
DuyguGkgz 31+5 4 kilo 2 buçuk kilosu 20 24 haftalar arasından kalma o ara gerçekten kilo artışı maximum seviyeye çıkıyor