Neclaaagul busra_cnplt bu alınan kilolar bizim vucumuzdaki yag olarak değil demi , bebekten dolayı alınan kilolar oluyor demi büşra hanım
busra_cnplt Neclaaagul hepsi bebegin degil bize kalanida oluyo.mesela bu programda bebegin kilosu plesantasi felan hepsinin agirligi bazen ortalama olarak soyleniyo.benim aldigim kilonun iki kilosu bebegime ait.gerisi bende kalanlar😊
EmelMisirlioglu Suramanvermez bence çok iyi bnde 16+5 im daha hiç kilo almadım ilk baş 5 kilo verdim hala o şekil devam zaten bebeginizin ağırlığı şu an 250 gr falan dır
DidemDzltaDinel Burhandilek Ay ben tamamen yanlış anladım kusura bakmayın ☺️ Bebeğinizin kilosu 4 kilo gibi anladım gözlerim açıldı bi anda ondan yazdım onu çok pardon ☺️☺️
PnRTurK53 Annelerinannesi aynıyız canım benimde gebelik şekerim sınrda ne yesem az da yesem kiloya dönüyor allah sonumuzu hayır etsin
Ozlemyilmaz Annelerinannesi all bendende o kadar🤣 bu kilo postlarını hep okuyorum. Benim kadar kilo alan çok nadirr anormallik bende mi bilemiyorum😊 29.haftaya girdik ve +15kgla devammm. Tabiki herkesin bünyesi farklı ama alınan kilolar çok az geliyor bana.
Deryaclsz Haticemustafa size çok kilo aldığınızı söyledi mi doktor? Ben de aynı oranda kilo aldım doktor çok fazla dedi
behrem 19'a kadar hiç kilo almadım hatta 1 kilo almıştım onu da vermiştim. 21 haftalıkken bir çıktım tartıya anammmm o da neyyyy 2 haftada 4 kilo almışım 😅 2 haftada 1, 4 kilo alırsam yandım ki ne yandım
MerveSara behrem Ya o haftalarda ben de birden 3 kg almıştım, vücut yağ yapıyormuş süt oluşumu için . Şu an 29+2 deyim,6-7 kg arasında gidip geliyorum . 3 kg’si o haftalara ait🤣