kubra_26esila SEVGIMSEN ben kilolu biriyim doktorum rahat edersin demişti ondan sordum ara ara adet sancısı gibi girer güzel besleniyorsundur uykun falan düzenlidir ondan belkide ağrımıyor yinede en iyi bilgiyi doktorun verir
SEVGIMSEN kubra_26esila besleniyorum fazla ayakta kalmiram uyuyuram gunduzler♥️🤗Sen ne yiyorsun vitaminli
kubra_26esila SEVGIMSEN en çok kasık ağrısı ama dediğim gibi ara ara belin ağrırsa erkek derler senin iki tane belki biri kız biri erkek olur rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 💞
Ozlem2904 SEVGIMSEN 16.haftadan önce net ögrenemeyebilirsin. Bana 13.haftada kiz dediler sonra 16+4de erkek. Bence bekle net sekilde belli olmazsa.
kubra_26esila Cinsiyeti 15 Haftada itibaren öğreniyorsun 12 haftada özele gidersen bi tahmin söyler kemik yapısına göre
Bernako SEVGIMSEN Belli ataklar oluyor bu aağrılar her gün sürmüyordu mesela benim. Ağır olması bebeğe bir şey oldu anlamına gelmez korkmayın. Biraz daha büyüyünce etkisini gösteriyor zaten tekrar.
Hande59 SEVGIMSEN canım hayırlı olsun 38 hafta boyunca ne bulantı ne kasık ağrısı yaşadım 1 kere dahi kusmadım çok normal ayrıca göbeğim çıkmasa asla hamile olduğumu hatırlamazdım
Umran06 SEVGIMSEN merhaba Kişiden kişiye belirtiler değişiyor. Endişe edilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Yine de kontrollerinizi aksatmayın doktorunuza muayene olun.