Halime0638 Missewos bende öyleydim sonradan anladım ki mide bombos kalinca oluyor bu yüzden sen dedigim gibi bisiler al geceleri icin bas ucunda bulunsun uyandikca bi iki at midene
crazymom00 İlk 4 aya yakın yaşadım bunu, o safrayı atmadan rahatlayamıyordum ne yesem çıkarırdım en güzeli kusmak 🙂
Azram-2144 Missewos ben ilk 2 ay öyleydim ara ara oluyor bende . Bugün yine oldu 32+5 olduk nezamn bitcek bilmiyorum
Bsra-tasan06 Missewos bende öyleyim 15 haftalıgım her sabah onu çekiyorum maalesef :( galetalar varya onlardan aldım bazen tutuyor midemi istifa etmiyorum sende dene istersen
miyopmom Missewos ben 14 haftaya kadar istifra etttigim icin alismistim her sabah fix o yuzden uyanir uyanmaz ilk yaptigim sey su icmekti ki onu cikarayim midenin suyunu cikarmak bana igrenc ve zor geliyodu
Yagmurdgdgn13 Missewos normal canım bende sabahları öyle kusardım. Mide boş olduğu için safra geliyor.
leylo29 Missewos ilk zamnlar sabahlari bnde senin gibi oldum canim korkma oluyor ole bi iki haftaya ins geçer
60_duygu Kızlar bnmde 10 hafta6 gunluuk ilk znlar bulaniyodu şuan yok şükür ama çok ağrılarım var belim karnım kasıklarım progestan kullanıyorum sizde de öyle olan varmi
minikportakal Melisss007 yatağın yanında beyaz leblebi bulundur canım bende burdan birinin tavsiyesiyle aldım migdedeki suyu çekiyor kalkmadan bi avuç yiyip kalkyorum o zaman istifra etmiyorum
Cocolingo Missewos 5 ay olana kadar kustum, hatta sabah kahvaltısı midemde kalsın diye safra kusana kadar bişey yemiyordum, çok zor bi durum birde koku hassasiyeti varsa dahada zorlaşıyor, inşallah hemen geçer
Nilufar_1996 Missewos mide asiti canım onu çıkarırsan gün boyu daha rahat olur aslinda arkasından kuru birşeyler ye bastırır kraker veya leblebi gibi muz da olur.
Dermin Missewos normal canım bende 16 haftaya kadar hep kustum bende sabah kalkınca kusuyordum sarı acımsı su geliyordu