Missewos Kozlar buraya yazip midenizi bulandirdigim icin ozur dilerim ama hic istifra etmedim 15. Haftadayiz ama hastaydim bi kac zamandir sabah uyandigimda istifra ediyorum sari yada yesil gibi safra geliyor normalmi iltihapmi anlamadim ben
muge1661 Missewos ben 🙋🏻♀️ Hele erken uyandıysam öğürmekten mahvoluyorum. İltahap değil canım maalesef mide boş olduğu için sabahları mide öz suyunu kusuyoruz
Melisss007 Missewos ben🙋🏻♀️ hamile olduğumu 4 hastalıkken ögremmiştim 15. Haftadayım her sabah aynı midem boş olduğu için kusucak bişey yok ya o yüzden safra kusuyorsun canım ve onu kusmak ölüm gibi bişey olmayınca ögürmekten için dışına çıkıyor
Missewos Melisss007 kesinlikle kuzum bide kanama olunca kendimi kasmamam gerekiyor iki kati zor geliyor
minikportakal Melisss007 yatağın yanında beyaz leblebi bulundur canım bende burdan birinin tavsiyesiyle aldım migdedeki suyu çekiyor kalkmadan bi avuç yiyip kalkyorum o zaman istifra etmiyorum
PrensesFiona Missewos ben 🙋🏻♀️hamileliğimin başından beri her gün safra veya balgam çıkarıyorum. Alıştım artık bir rutin gibi oldu benim için 😅
hamisanne_63 Missewos cok normal 34+5 haftalığım bu güne kadar her sabah onu kusuyorum inanır mısın hatta bu sabah da aynı şey oldu dün de 🤦🏼♀️ iğrenç bişey ağzımın tadı iğrenç oluyor aç karnına mide boş olduğu için o çıkıyor ama normal yani korkulacak bir şey yok ne zaman biterse artık şansına benimki doğum yapacağım güne kadar sürüyor ilk hamileliğimde böyleydi bu da öyle 😒
Deletedmom_33 Missewos benim 11-13 de her sabah sarı acımsı su çıkana kadar oluyordu. Şuan 31+6 olduk. 2 haftadır gece yemeden yattiysam, sabah erken kalkınca ve birşey yetmeyince yine aynı şekilde oluyo. Sarı su gelince kesiliyor.
Lulikli Missewos ben 24-25. Haftalar kadar tam hatırlamıyorum hep safra kustum canım. Çok şükür geçti ama hala bile arada yoklamıyor değil çok aç yatınca 🤦🏼♀️
Halime0638 Missewos bunu yaşamamak icin gece uyandığında bisiler atıştırmalısın tuzlu çubuk kraker iyi geliyor onu yemezsen yine o tarz şeyler bisküvi falan yani sen fark etmiyorsundur miden bomboş kalıyor gece sabah kalkincada dayanamayip çıkarıyorsun ondada mide boş olunca kendi öz suyunu çıkarmak zorunda kalıyor midene bisiler gönder ara ara kusmalarin zamanla biter benimde öyleydi