annesinin_beybisi Hakanbuse ona göre ogleden sonra almaya gidicem eğer çıkmadıysa valla pazartesiye kadar bekleyemem merkeze giderim ama o da bana çok uzak
nevarneyokk annesinin_beybisi Muhtemelen 😂😆 … Eşimle öğleden sonraya kadar sabretmiş sonra çıkıp gitmiştik öyle orada öğrendim değerimi işte .. Seninde İnşallah gönlünden geçen olur
nese_gocuk annesinin_beybisi bende bugün versem mi bilemedim yarın benimde göğüste hassasiyet var sadece biraz negatifi görmekten de korkuyorum
annesinin_beybisi nese_gocuk bende hiçbir zaman göğüste hassasiyet olmuyor adet döneminde de olmuyor 2 sefer kimyasal gebelik yaşadım.onda da olmadı. korkma bence bilmiyorum ama arada kalmaktan iyidir en azından sürekli var mı yok mu diye düşünmezsin
annesinin_beybisi nevarneyokk kendim gitmeyip eşimi göndersem verirler mi acaba sonucları. düşük tehlikem var fazla hareket etmek istemiyorum
nevarneyokk annesinin_beybisi Tabiiki durumunu açıklarsa verirler senin kimliğinle gitsin , benim ilaçlarımı aile hekimine yazdırmaya falan hamilelikte hep eşim gitmişti . Sağlıkla kavuş İnşallah bebişine
97Dilara E nabiza benimde geç düşmüştü, sağlık ocağının labaratuvar sitesinden barkod numaranız varsa bakabilirsiniz. Sisteme düşmeden beni aile hekimim aramış haber vermişti
kuzeymomsss annesinin_beybisi aslında beta hemen çıkması gerekir canım, ben devlet hastanesinde acil bölümünde yaptırdım en fazla 1 saatte çıktı. Ama takip ettiğim bir süre de e nabız düşmemişti baya sonradan düştü ondan kaynaklı olabilir mi? Birde uygulama yerine normal Googleden e nabıza bakabilirsiniz bazen ordan girince çıkıyor
annesinin_beybisi kuzeymomsss acilde hemen çıkıyor canım ben saglikocaginda yaptırdım 2 günde çıkıyor en nabıza düşmesi 2 günü de geçiyor . googleden nasıl bakıcam barkod istiyor mu
annesinin_beybisi kuzeymomsss şimdi baktim canım googlede yok beta . en iyisi ogleden sonra doktora gitmek
Sineemiis annesinin_beybisi belki e nabıza düşmemişte olabilir sağlık ocağında yaptırdığım çoğu tahlil düşmüyor bana sağlık ocağına gidip alırsın olmadı sonuçlarını
Canimbebegimm41 annesinin_beybisi bazen unutuyorlar üstüne basarak tiroit tahlılı dıyorum bakıyorum yapılmamıs özel bile böyle yapıyor
Zeynepp97 annesinin_beybisi Benimde sağlık ocağında verdiğim e nabıza düşmemişti arayıp sormuştum ordan söylemişlerdi
minikumutlar annesinin_beybisi sağlıkocağnın bi sitesi var onlar size tip numarasını veriyo ordan bakılıyo e nabıza çok aşırı geç düşüyo