annesinin_beybisi kızlar beta hgc ile birlikte başka testler de yapılmisti ama e nabizda sonuçlar açıklanana kadar yazmiyordu ne yapıldığı şimdi sabah baktım sonuçlar çıkmış ama hgc yok acaba yapmadılar mı yoksa henüz cikmadigi için mi yok ?
annesinin_beybisi Sametnida hormon testleri geç çıkıyor normal testlerden ama diger testler de açıklanana kadar orda yazmiyordu acaba bu da daha çıkmadığı için mi yazmiyor onu bilemedim
annesinin_beybisi Cicilibicili yok normalde de ben her ay genel testler veriyorum en geç beta çıkıyor ve troid. geç çıkması sorun değil de acaba hiç mi yapmadılar ona kafam takıldı çünkü damarımı bir türlü bulamadılar en sonunda buldular ama kanım gelmedi sadece 2 tüp alabildiler 3. tüp boş kaldı ama hemşire beta bcg ’yi aldjm merak etme dedi ama acaba yanlış mi gördü onu almadı mi . hastahanede belki erken çıkıyordur da saglikocaginda baya geç çıkıyor beta
annesinin_beybisi Zeyneb12 sabredemiyorun sabaha kadar hiç uyumadim erkenden kalktım e nabıza baktim🤭
mommasBoys annesinin_beybisi henüz çıkmamıştır ya da aile hekimliğinde yaptırdıysanız sonucu elden almanız gerekir e nabızda bazen görüntülenemeyebiliyor
annesinin_beybisi mommasBoys inşallah çıkmamıştır yapmadilarsa çok sinirlenicem çünkü benim damarım çok zor bulunuyor kaç yerden deldiler canım çok yanıyor ve bir kez daha kan vermek için pazartesiyi beklemek zorundayım her zaman kan alınmıyor pazartesiden pazaryesiye
minikumutlar annesinin_beybisi sağlıkocağnın bi sitesi var onlar size tip numarasını veriyo ordan bakılıyo e nabıza çok aşırı geç düşüyo
Dilayyyyy annesinin_beybisi saglik ocagindan bi barkod numarasi veriyolar internetten bakabiliyosun ben oyle yapmistim e nabiza hic bakmadim bile
nese_gocuk annesinin_beybisi bende bugün versem mi bilemedim yarın benimde göğüste hassasiyet var sadece biraz negatifi görmekten de korkuyorum
nevarneyokk annesinin_beybisi sağlık ocağında vermiştim bende kanımı aynı senin gibi . Doğurdum hala e nabızda beta değerim yoktur 😂
lunam annesinin_beybisi çıkmamıştır daha. Enabızda öyle oluyor, çıktıkça yazıyor sonuçlar. Hatta hastane ziyaretleri kısmından hangi testleri istediklerine bakabilirsin.