ikicocukmeselesi prensesafra1_ valla bende öyleydim ama inan hiçbirşey olmuyorr bende ağlayarak girdim ameliyata hayatımda daha önce ameliyathanenin kapısından bile girmemiştim sonra dedim salak mıyım neyim neyin stresi bu koyver gitsin🤣
yigitegenin_annesi1 Deletedmom62627 keşke hiakeyemi paylaşabilsem😄🤭😂bebe bırakmıyor ayrıntıkı anlatcam bklm fırsat bulayım😄
Deletedmom62627 yigitegenin_annesi1 bende öyleydim artık hiçbişele fırsat bulamıyorum yorumlara bile cevap veremiyorum insanlar bana küfrediyo kesin :Ddd
Toprak_hira59 Deletedmom62627 15 gün oldu sezaryen olali dikislerim estetik oldugu icin dikis alma olayi yok 1 hafta su gecirmez bant vardi uzerinde sadece. Kanamam 10.gun pihtili olan bitti ama hala devam ediyor :/ agrilarim hic yok ilk 4.5 gun vardi sadece
Advy26 Deletedmom62627 seninkini neden estetik dikiş yapmadılar bilgin var mı genellikle estetik dikiş yapıyorlar diye biliyorum 😊
Deletedmom62627 Advy26 karnım çok büyümüş ve sarkmıştı estetik yapsalar tutmaz atardı. Ayrıca o kadar çirkinleşmiş bi karnım var ki estetik dikiş bokun üstündeki çiçek gibi dururdu 🤣🤣🤣🤣
Advy26 Deletedmom62627 ahahahha 🤣😂😂🤣🤣 çok haklısın benim karnım çok büyümediği halde çatladı şimdi dikiş izi kaldımı diye soruyorlar kalsa ne kalmasa ne zaten heryerim olmuş dikiş izi 😃