Deletedmom62627 Bacılarım sezaryen sonrasında kan sulandırıcı kullanmama rağmen kanamam pıhtı şeklinde, bu normal mi? Bir de sezaryen dikişi ne zamana alınıyor??
ikicocukmeselesi Deletedmom62627 devlette mi doğum yaptınız özelde mi? Böyle dikişi bu zamanda gerçekten ilk defa duyuyorum ben hep estetik dikiş olarak biliyorum
alparslanannesii1661 Deletedmom62627 tam 10 ncu gun aldırdım öyle kolayki yatmamla tamam bitti demesi bir oldu sifir aci
Deletedmom62627 alparslanannesii1661 ay evet herkes diyor ki acı yok his yok diyolar da niyeyse ben korkuyorum 😁 iç dikişlerim çok acıyo yatıp doğrulamıyorum hala tek başıma
alparslanannesii1661 Deletedmom62627 bende öyleydi 15 nci gun geçti kiz yattim tamam bitti dedi cok kolaydı q😂😂
Deletedmom62627 prensesafra1_ estetik dikiş yapıyolarsa aldırma olayı yok ama benimkini çuval diker gibi diktikleri için el mecbur🤣🤣🤣🤣🤣 dış dikişten korkma elliyosun acımıyo ama iç dikiş😤😤😤😤😤
Advy26 Deletedmom62627 seninkini neden estetik dikiş yapmadılar bilgin var mı genellikle estetik dikiş yapıyorlar diye biliyorum 😊
ikicocukmeselesi prensesafra1_ kız korkma ne korkuyorsun bende 2 sene önce oğlumu sezeryan ile doğurdum, dikiş aldırma olmadı özelde oluyorsan zaten öyle dikiş atılmıyor. Ne ağrım oldu ne sızım şimdide kızıma hamileyim. Herkesin bünyesi farklı inşallah sende hiç bir sıkıntı çekmezsin
prensesafra1_ ikicocukmeselesi özelde canım da ilk kez ameliyata dair bişeye giriyorum iğneden bile korkuyorum normalde 😂
sessiz_oyuncu ikicocukmeselesi ben devlette yaptm 2018 yılında estetik dikişti dikiş aldırmadım. Şanslıymışm 😊
ikicocukmeselesi sessiz_oyuncu bende 2019 yılında özelde yaptım ama hiç bu zamana kadar bi tanıdığımdan bile duymamıştım o yüzden şaşırdım
ikicocukmeselesi prensesafra1_ valla bende öyleydim ama inan hiçbirşey olmuyorr bende ağlayarak girdim ameliyata hayatımda daha önce ameliyathanenin kapısından bile girmemiştim sonra dedim salak mıyım neyim neyin stresi bu koyver gitsin🤣