gknrylmzz hafsam_omerim maşallah ben de galiba beklicem o kadar bir yandan da iyi yeni yıl çocuğu olucak 🙂
Canimkizim35 gknrylmzz vallaha benimki çok sabırsız kız çıktı 30 haftalığız nişanımız geldi allahtan acılmam yok ve suyum gayet iyi doktor yat dinlen dedi ve iğne verdi erken doğcak diye çok korkuyorum 🥺🤷♀️
Ergvn Afro-dit belirtileriniz ne oldu. Ben de 38+2 yim merak ediyorum:) kaç gün önceden belirtiler başlıyor mu acabA
Serpilbb gknrylmzz canım yine sen bilirsin tabi ama ben hamileliğimde hiç ara vermedik ilişkiye hastaneye kontrol amaçlı gidip 5 cm ile yatışım yapıldı ve 6 saat içinde doğum yaptım. Ve hiç dikişim yoktu ben bu kolaylığınilişkiye bağlıyorum açıkcası
Edaeymen Bende iki erkek doğurdum biri 37+4de diğeri 36+4 de doğmuştu şimdi kızıma hamileyim 36+1 olduk ne zaman doğacak merakla bekliyorum
Afro-dit Ergvn ben mecburi sezeryan oldum hastaneye yattığım gün gece normal doğum sancıları başladı belimden bıçak saplanır gibi sancı vuruyordu o sancı da kasiklarima ve bacak içlerime dağılıyordu bir tek bunu biliyorum