Zeytininannesi01 Haftamdayım hamileliğin son aylarında özel bölgeye ağda yaptırmam da sıkıntı olur mu bebeğe ? Nette açılma yapıp erken doğum neden olur yazıyor ama artık göbeğimden görüp temizlik yapamıyorum bende kuaföre gitmeye karar verdim ama nette yazanlar kafamı karıştırdı🤷🏻♀️
hamisanne_63 Zeytininannesi01 hiç bişey olmaz ilk haftadan beri gidiyorum şuan 34 üm en son gecen hafta gittim birdahakine doğuma yakın gideceğim
_Mediha_ Zeytininannesi01 sanmıyorum ya saçma sonuçta içeriyle bi muhattap yok yani ben gidiyorum gitmezsem sonlara doğru baş edemem giden insanlarda görüyorum
iremcannn1907 Zeytininannesi01 yok öyle birşey canım 38. Haftada yaptırdım 40. Haftayı geçtim hala doğum bekliyorum
mercimekanneeesi Zeytininannesi01 32. Haftamdym ilk günden beri ağda ya kuaför e gdyrm çok şükür Bi sıkıntı yaşamdm kendini kasma fazla doktorun eğer riskin yok demişse gidebilirsn cnm
Zeytininannesi01 busrahnm-95 Deletedmom623737 bende aynı durumdan çekiniyorum doktorum da erkek olunca birde biraz katı bir doktor olunca iki kat çekiniyorum 🤦🏻♀️
Akca01 40 haftada dogurdum ilk gebeligini. Her ay gittim. Ustune sezeryan oldum . Aculma yapsaydi yapardi bence. Biraz bunye meselasi. Gebelikte risk yoksa sorun olmaz. Yaptiran kiside yavas yapsin biraz sizde kendinizi kasmayin bisey olmaz.
Elisa01 Bende 27. Haftadayım ilk haftadan beri gidiyorum büyük rahatlık bir şey olmaz Allah’ın izniyle 🙏
kubraonder Bende başta korkup bırakmıştım ağdayı yirmili haftaların sonunda gittim tekrar çok rahatım şuan bir sıkıntı da olmadı çok şükür canım ama doktoruna danış için rahat etsin
Zeytininannesi01 kubraonder şuanlık hamilelik sürecimde bi sıkıntı yok yani doktorun demesine göre ☺️karnımdan göremez oldum artık 😂bu arada çok teşekkür ederim ☺️