Minisomini Varolmerve bişey sorabilirmiyim oğlunuzda şuanda astım bronşit nefes tıkanıklığı oluyor mu
Melteminkuzusu Egelianne peki bebeğin gelişimi nasıl bnm bir hafta geride de üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum resmen
Egelianne Melteminkuzusu haftasına göre hep uyumlu gitti bizim kaç haftalıksınız belirli haftalarda geri yada ileri oluyormuş sonra düzeliyormuş üzülmeyin düzelir 🤲
Ranaikra Melteminkuzusu 32 haftada 2 kiloydu kilosu gelişimi iyi şükür ama sıgara içtiğim ekstra beslenmeme özen gösteriyorum
Melteminkuzusu Egelianne 31+4 de 1363 doktor bir hafta geride dedi eşim bilmiyo içtiğimi dün akşam dumanını yakaladı kavga ettik bu çocuğun gelişimi senin yüzünden geride nasıl annesin diye soylendi
Ceyliinnn Ay okuduklarıma şok oldum ben de çok içerdim ama öğrendiğim anda bıraktım günde 7 8 içiyorum diyen var bu riski almaya değer mi bebeğinizden değerli mi ya allah aşkına
Egelianne Melteminkuzusu hersabah mutlaka haşlanmış yumurta yiyin gün içerisinde süt yoğurt meyve kuruyemiş bunları hergün tüketin bebek kilo alır inşallah haftanız az değilmiş beslenmenize dikkat edin toparlar inşallah ben bunlara dikkarçt ettim alıyor gerçektende 🙏🏻