funnymummy Ebrbre bende de gaz oluyordu birde benim regl dönemi de belim ağrır zaten yoğun şekilde belim ağrıyordu hayırlı olsun inşallah 🤲
Pinarpek Duy_gu hemen belli oldu yani. Erken belli olanların kızı oluyor diyolar doğru mı? Cinsiyetiniz ne
Ismimikabuletmiyo Ebrbre benimde ikinci cizgim silinikti ertesi gun birazdha belirginlesti adetm 20 gun gecikmisti ona ragmen betamda 30 felan cikmisti tabi doktorlar şok 😂 smdi 11 haftaligiz😊
ada58 ben de tahmini 4 haftalık gebeyim, kasıklarımda aşırı batma oluyor bazen de sancı geliyor, normal mi. regl tarihim 30 u.regl sürecim de çok sancılı geçerdi, sürekli regl ağrısı var kanama falan yok beyaz akıntı geliyor her gün
baby74 ada58 ayy senle aynıyız..🥺🥺 göğüslerim de şiş benim resmen kollarımla taşıyorum evde yürürken o derece şiş
ada58 baby74 aynen göğüslerim de şimdiden şişti anlamadım , ağrı eşiğim de çok düşüktür, en ufak batmada bile tedirgin oluyorum, geceleri uyurken batma hissi artsa uyanıyorum, şimdiden böyleyse ileriki dönemlerde nasıl olur hiç düşünemiyorum.
ada58 aynı öğrenmişiz benimde beta değerim en son 202 ydi baktırmadım daha haftada bir kontrol amaçlı baktırıcam doktorum hcg 6000 olunca gel bakalım dedi
ada58 SekerAnne bende de hiç çıkmazdı yüzümde 2 tane kocaman sivilce çıktı ilk belirtilerden diyebilirim, ama kişiden kişiye değişiyor
ol_cay367 Ebrbre Bende adetime 10 gün kala öğrendim ama kan testinde daha öncesinden gebelik testi yaptım silik çıkmıştı.Adet günüm yaklaştığı zaman muthis bı sekilde sırtım ve karnım agrimisti sana onerim çok dikkat et
Ebrbre ol_cay367 ediyorum canım benimde karım ağrım çok kötü bi şekilde oldu geçen uzanmamaya bişey kaldırmamaya sıcak tutmaya dikkat ediyorum
Bfduam ol_cay367 10 gün kala daha çok erken değil mi nasıl öğrendiniz? Yumurtlama dönemine denk geliyor o tarihe adetimiz düzeniyse.