Ebrbre Kızlar beta 22.31 kaset testte koyu olmasada belirgin çıkmıştı sonuçlara göre pozitif görünüyor adetime 8 gün kala öğrenmiştim bu sonuçları sizlerde de ilk zamanlar gaz oldu mu ara ara vajinada adet olacakmış gibi sancı falan ?
Ryhnmhmtuna Ebrbre adet sancısı oluyo ya bi süre adet olamıyosun ya vücut alışkın işte ama geçiyo zaten çok sürmez bol bol dinlencen ilk 3 ay özellikle
funnymummy Ebrbre bende de gaz oluyordu birde benim regl dönemi de belim ağrır zaten yoğun şekilde belim ağrıyordu hayırlı olsun inşallah 🤲
Ebrbre Duy_gu ay evet canım gerçekten anlam veremiyorum yumurtlama dönemindede oluyordu bende ama geçti zaten yumurtlama dönemi yarında tekrar beta vereceğim düzenli artıyor mu diye 😊
Duy_gu Ebrbre inşallah artar canm çok yeni daha hayırlı olsun inşallah bide fazla hareket etme yani ağır kaldırma bol bol uzan
Ebrbre Duy_gu Ağır kaldırmıyorum canım folik asite başladım hemen uzanıp bol su meyve tüketiyorum umarım tutunur dua et lütfen 😊😊
Duy_gu Ebrbre inşallah canımmm sen güçlü ol stres yapma annesi tutunur inşallah hep sağlıklı olsun 🤲♥️♥️
Pinarpek Duy_gu hemen belli oldu yani. Erken belli olanların kızı oluyor diyolar doğru mı? Cinsiyetiniz ne
_y0 Hamile değilim fakat sol kasığımda sancım oluyor ara sıra bıçak saplanıyor gibi giriyor gaz bendede var