GamzeNur17 eaktr hap kullanmak istemiyorum ama uyursam geçer diye uykumun gelmesini bekliyorum hicbirsekilde surebilecegim ilaç yok evimde mağdur kaldım biraz 😔😔
GamzeNur17 Beno evet öyleymiş ama söylemek istemedi ben kontrol için başka doktora gitmiştim ama soyleseydi söylerdi neyse olsun geç olsunda güç olmasin pazartesi ye nasip
Beno GamzeNur17 inşallah canım hayirlisi olsun ben hamile olduğundan beri hep kız kıyafetleri falan bakardım hiç erkek aklımın ucuna gelmiyordu içime öyle düştü galiba kız oldu 🤭 seninde sağlıklı olsun gönlünden geçen olsun
Deletedmom154 GamzeNur17 ersağın cleanball masaj kremi var başıma sürmem ile baş ağrımı geçirmesi 5 dakikayı geçmiyor.geçmiş olsun
Znb GamzeNur17 eğer sinüzit varsa onun ağrısıysa azicik sirke ve suyu karıştırıp burnunuza çekerseniz rahatlatıyor. Yani bende işe yarıyor. Biraz yakıyor ama bilginiz olsun. Suyunu fazla sirkesini az koyabilirsinz ilk kez yapacaksanz.
EzgiYlmz Bende 1.5 aylık bebeğimi öğrendiğimde 1 hafta o ağrıyı çektim. Hiç geçmedi. Çözümü sadece hacamatta buldum. Bı kafa ve 2 kupa da omuzdan artırdığım an geçti hamd olsun 🌹
GamzeNur17 EzgiYlmz hacamat yaptırmak isterim fakat o işi yapan kişi bulmak gerçekten zor bir de korkuyorum öyle şeylerdeb 😊
eaktr GamzeNur17 max. 4 tane içebilirsiniz. Migren var bende hamilelikte de damarlar genişlediği için aşırı baş ağrım oluyordu sabahtan gece Yatana kadar. Bebeği etkilemediği için içiyordum bende
GamzeNur17 Beno benimde hep karşıma erkek kıyafetleri çıkıyor esiminde içine erkek benimde erkek doğuyor ama hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsun dünyaya gelsin Allahım hepimizin sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin