GamzeNur17 12+6 dayım artık 13 diyebilirim fakat yemek yediğimden beri kaç saattir başım catliyor ağrıdan böyle yaşayanlar Varmi neler yapabilirim
litfenama GamzeNur17 ben yaşıyorum. Geçirmek için bir şey yapmıyorum. Günlerce onu çekiyorum. Ama mentollu ürünler azaltıyor veya geçiriyor diye biliyorum.
nazlisucan GamzeNur17 hamileler parol içebiliyor ama ben pek içmedim öyle şiddetli ağrımda olmadı şu taştan almıştım beni ferahlattı. Migrenin falan varsa çare olmaz tabi her ne kadar adı migren taşı olsa da bak istersen https://ty.gl/u1qgh4k4na
Beno GamzeNur17 magnezyum tableti icebilirsin ben hiç ağrı kesici içmiyorum bı yerim agirinca doktorumun yazdığı magnezyumu iciyorum
GamzeNur17 litfenama nazlisucan Teşekkür ederim kızlar hiç aklıma gelmedi bu taşı biliyorum çok duydum ama ağrım olunca ne yapicam diye düşünüyorum sanırım 👍🙏
GamzeNur17 Beno bana da yazdı ama folik asidi bir hafta daha kullan sonra bunları kullan dedi o yüzden kullanmıyorum
Beno GamzeNur17 Banada o haftalarda yazdı bir sonraki hafta başlarsın.cok rahatlatıyor ihmal etme bence
Beno GamzeNur17 AA ne güzel sıradaki tatil şehrimiz Çanakkale inşallah doğumdan sonra ilk fırsatta 🤗 cinsiyeti ogrendinmi
GamzeNur17 unemere teşekkür ederim evime almam lazım mentollü yada dedihiniz gibi nane yagini hala geçmedi sadece biraz geçti ama sakaklarim dan geliyor ağrı hala
GamzeNur17 Beno yok 12 haftaya girdiğimde doktor goremiyorum 1 2 haftaya gözukur dedi tam birşey söylemek istemedi galiba pazartesi günü randevum var inşallah bakalım cinsiyet için
Beno GamzeNur17 hadi inşallah bakalım genelde 12de tahmin yürütüyor doktorlar sağlıkla gelsin inşallah 🤗
GamzeNur17 eaktr hap kullanmak istemiyorum ama uyursam geçer diye uykumun gelmesini bekliyorum hicbirsekilde surebilecegim ilaç yok evimde mağdur kaldım biraz 😔😔
GamzeNur17 Beno evet öyleymiş ama söylemek istemedi ben kontrol için başka doktora gitmiştim ama soyleseydi söylerdi neyse olsun geç olsunda güç olmasin pazartesi ye nasip