36+3gosteriyor 25 günüm var gösteriyor Dr önden gidiyor dedi sizce doğum olabilir mi belime ağrı giriyor
Doğuma 25 gün kaldı herkes doğum zamanı mı dogurdu
Ebe_huriye sizden 1 hafta gerideyim bemde. Önden gitme gibi bi durum yok ama doktorum hastane çantanı hazırla 36dam sonra her an olabilir demişti
Benim de 25 günüm var . Ama o kadar bekler mi bilmiyorum
Benimde 36+2 bebeğim 33. Haftada dönmüştü, bebek geceleri kaskatı kesiliyor, ara ara kasıklarımada ağrı girmeye başladı cuma doktora gidicem bakalım. Erken doğum riskin var demişti doktor sizde dikkat edin bence.
Ebe_huriye 36 dan sonra her an beklemek lazım
Ebe_huriye benim de 25 günüm kaldı 🥰 doğumu hızlandırmak için biseyler yapiyo musunuz
Bennimde 23 günüm kaldı vajinamdaki butun kemikler acıyor arada belim ağrıyo sizce her an gelebilir mi kontrolüme daha bir hafta var
Nurgcr99 benim de çok ağrım oluyor, bugün kontrole gittim her şey yolunda erken doğum riski yok dedi doktorum 🤷♀️
Bende 36+1 haftalığım. Dün gece sancılarla hastaneye gittim 2 cm açıklık olduğunu söylediler. Nstye bağlandım ağrım çıkıyor ama doğum sancısı olmadığını söylediler aynı kasılamlar sancılar batmalar bel ağrıları hepsi oluyor serum takıp eve yolladılar. Bugün doktora gittim kontrolüm vardı zaten canım ne zaman isterse doğurabilirsin artık dedi 😃 bakalım bekliyoruz