Elifinannesi11 Bende 38+03 günlük oldum ilk kızımı 41 de doğurdum şimdi bu kaçta gelir Allah bilir
39 haftalık olanlar gelin sarılalım
poyrazinannesi3547 valla ben sona kadar beklicem dönmezse bile kendi sancım beklicem ama işte yok yok yani kandırıyor bizi yalancı sancıyla
Nazemm ya kızlar bide erken gelir derler maşallah off nası geçecek bu vakit.
Elifinannesi11 hareketleri nasıl cok kuvetli mi
Elifinannesi11 😂😂😂sarilamazsiniz göbüşlerden😂😂😂
Bebek9 ya eskiye göre yavaşladı ama güç aynı güç sadece yeri dar bide kasılırken çok canım yanıyor nefesim kesiliyor çok ağırlaştım
Merveee__1990 ahaha evet olsun göbüşler tokalaşır 🤣 bak bu ihtimal gelmemişti aklıma 😭üzdün
Elifinannesi11 39 dediğiniz 39+0 mi yoksa 38+ mi😁
39+1 haftalık gebeyim
Bugün nst ye bağlandım ve sancı çıkmadı, yalancı sancı filan hiç bisey yok ,
Hocam 3 ocağa kadar gelmezse suni sancıyla doğumu başlatacağını söyledi, normal doğum istiyorum hurma ananas yürüyüş Squat denemedigim yol kalmadı:) bizimki gelmiyor
Elifinannesi11 inşallah o günlerede bizde geliriz 31 haftalıgım
Elifinannesi11 3 gune gelir 😂bu postu scan doguruo 2 gune
_hamisanne 38+ kuzum ya 😭
12gulenay21 bende içmedim yemedim şey kalmadı 😭 dönmezse sezeryan diyor bide Allah korusun
Bebek9 inşallah görürsün şu an bile sıkıştırıyor uyku çok zor yatmak kalkmak hareket etmek herşey
Busra2013 keşke inşallah 😭 cuma kontrolden önce
39+3 selam olsun gelmeyenler 🍉
Bende 40+1 im kızlar eşim askeri personel yurt dışına göreve gidicek uzun süre bebeği görmeden gitmesini istemiyoruz pazartesiye kadar olmazsa suni sancıyla başlatmalarını istesem başlatırlarmı devlet hastanesine gidiyorum bu arada bilgisi olan bilgi verebilir mi rica etsem .
Elifinannesi11 Allah yardımcımız olsun inşallah, son haftalar çok daha stresli geçiyor gerçekten:(
12gulenay21 38+5 gram niyeti yok gelmeye ☺️🤦🏼♀️
Cuma kontrol var bakalım şu an tekme manyağı oldum sayesinde ☺️😁😁😁😁
ay inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tugbaysma bu ayki bebeler hep mi böyle ya