Gelmiyor bu bebitolar😭
39 haftalık olanlar gelin sarılalım
Elifinannesi11 al benden de o kadar herkes soruyu doğurdun mu diye 😂😂
miranmiran1306 aynen her gün şaşmaz kontrol etmek için arıolar bıktım
Elifinannesi11 38+3haftalık olduk yarın kontrole gtcez bakalım gün vercek yada yatış vercekler ayy çok korkuyorum heyecan stres hepsi var
poyrazinannesi3547 bizde cuma günü gidecek inşallah bizimki de ters duruyor doğurdum diye post açmak istiyorum artık çok nazlı çıktı bizim kız hayırla gelsinler valla çok yorulduk
Elifinannesi11 bi doğursakta kurtulsalar 😬😅😄😂ayy herkes bekliyor akraba kolu komşu hep arıyolar instadan takipçiler bile artk her gün soruyor
Elifinannesi11 Amin canım sağlıkla kavuşalım tez zamanda inşallah valla sözde kız erken gelir diyorlar hani😂bizimki erkek ama sezaryen diye vaktini beklemıcek zaten 11 gün kalmş normalde
poyrazinannesi3547 valla bıktım her gün telefon açmaktan açmadan ayrı dert dogurduğum sanıp üşüşecekler başıma
Elifinannesi11 Bende 38+03 günlük oldum ilk kızımı 41 de doğurdum şimdi bu kaçta gelir Allah bilir
poyrazinannesi3547 valla ben sona kadar beklicem dönmezse bile kendi sancım beklicem ama işte yok yok yani kandırıyor bizi yalancı sancıyla
Nazemm ya kızlar bide erken gelir derler maşallah off nası geçecek bu vakit.
Elifinannesi11 hareketleri nasıl cok kuvetli mi
Elifinannesi11 😂😂😂sarilamazsiniz göbüşlerden😂😂😂
Bebek9 ya eskiye göre yavaşladı ama güç aynı güç sadece yeri dar bide kasılırken çok canım yanıyor nefesim kesiliyor çok ağırlaştım
Merveee__1990 ahaha evet olsun göbüşler tokalaşır 🤣 bak bu ihtimal gelmemişti aklıma 😭üzdün
Elifinannesi11 39 dediğiniz 39+0 mi yoksa 38+ mi😁
39+1 haftalık gebeyim
Bugün nst ye bağlandım ve sancı çıkmadı, yalancı sancı filan hiç bisey yok ,
Hocam 3 ocağa kadar gelmezse suni sancıyla doğumu başlatacağını söyledi, normal doğum istiyorum hurma ananas yürüyüş Squat denemedigim yol kalmadı:) bizimki gelmiyor
Elifinannesi11 inşallah o günlerede bizde geliriz 31 haftalıgım
Elifinannesi11 3 gune gelir 😂bu postu scan doguruo 2 gune
_hamisanne 38+ kuzum ya 😭