Nurcnr28 ilkimgamze sizin markası innovitia vok iyi bir test kesinlikle olsa verirdi çünkü bende zamanında vok kullandım belkş bu ay yumurtlamadınız siz diğer ayda deneyin böyle bişi oluyorsa direk doktorla konuşun benim bundan koyuydu cınku bende resim attım baya açık kalmış innovitia kesin sonuç veriyor eyerki bozuk felan degil se
ilkimgamze Nurcnr28 Birebeningünlüğünden aldım testleri. Son adetim 4 Aralık 10 Aralıkta yapmaya başladım testleri ilk başlarda silik çıkıyordu doğal olarak ayın 18nde hafif kırmızı oldu ayın 20sinden beri de hep belirgin şekilde kırmızı kesin yarin yumurtlama olacak diyorum yarın oluyor yine yok yani fotoğraflarda açık çıkmış normalde daha belirgin dediğim gibi e madem ben bu ay yumurtlamadım kasık ağrım neden oluyor peki ?
Nurcnr28 ilkimgamze adet günü bile deneyin bu testi bazı kadınların geç oluyır adetiniz de geç gelebilir pes etmeyin ona göre bir yol izlersiniz ama suan hep aynı koyuluk çatlama görünmüyor yani sizde yumurtanız diğer aya bile kalabilir adetle atabilirsiniz onu da benim 1 yumurtam öyle adetle atıldı bu ay dr dedi öteki aydan kalmış
ilkimgamze Nurcnr28 Adet günü denesem ne faydası olacak ki degerlendiremiycem nasıl olsa degerlendiremedikten sonra yumurtlama olup olmadığını bilmek hicbir işime yaramiycak
ilkimgamze Nurcnr28 Sadece dün bunlardan daha açık cıktı ama işte ondan önceki gün yani ayın 27sinde iki cizgide ayni koyulukta olmadigi icin catlama diye düşünmedim
ilkimgamze Nurcnr28 Yani testler silik çıktığı halde doktor kontrolünde yumurtladiginiz ortaya cikti dimi yanlis anlamadim
Nurcnr28 ilkimgamze Ay evet bir gebe bende beğenmedim aynen innovitia güzel test aynen testler silik çıktığı halde dr kontrolünde bugün çatladıgı açığa çıktı aynen bende şaşırdım oyuzden adet günü denemenizn amacı bazı kadınlar da öyle olabilirmiş bunu çok duydum sorunu açığa çıkarmak olabilir birde kaşık agrınız varsa enfeksiyon felan da olabilir bana öyle dedi dr um benim de suan hala kaşık agrım var çünkü onu kontrol edeceğiz dedi inşalah olur bir an önce
ilkimgamze Nurss34 Sanirim bir daha test almam. Öyle de böyle de teste güvenemeyip gün aşırı değerlendirdim hep zaten testin bir anlamı kalmıyor o zaman
ilkimgamze Nurcnr28 İnşallah benim de öyle olmuştur bu ay hep günaşırı değerlendirdik boşa gitmesin bir mucize olsun da tutsun inşallahhh . Kasik agrisi da böyle şiddetli bi kasık ağrısı değil iki üç gün oldu başlayalı özellikle akşamları otururken tuhaf bir batma hissi gibi oluyor rahatsız etmiyor yani
ilkimgamze Nurss34 İnan bu ay başlarken o kadar rahattım ki her ay ay acaba kaçtı mi kaçacak mi diye düşünmem görev gibi kaçırma telaşıyla birliktelik yaşamam nasıl olsa gözle görülür somut bir şey var elimde yumurtlamayı gördüğüm zamani değerlendircem gerisi Allahın takdirine kalmış artık dedim. Ama şu yumurtlamamayi görmemek beni sinir etti hiç görmesem yine sınır olmuycam olabilir insan her ay yumurtlamayabilir diycem ama bu kadar yaklaşmışken sürekli kafamda acaba mi var acaba kaçırdım mi acaba benim 24 saatten az sürmüş olabilir mi yumurtlama acaba şeffaf akıntı kasık ağrısı olduğu gün mü yumurtladım acaba bu kasık ağrılarım niye acaba neden her gün kırmızı çıkıyor her şey şu kırmızı çizgiler gözüme gözüme girip sonrasında yumurtlama olmadiktan sonra oldu
ilkimgamze Nurcnr28 Ayyyy inşallahhh Rabbim sesinizi duysun 🙏🙏🙏 İsteyen dileyen herkese nasip olsun bana da birlikte insallahhhhhh 🙏🙏🙏🙏
Nurss34 ilkimgamze Aynı şeyi ben yaşadım . O testte hiç bir zaman kop koyu çıkmadı . Kafama o kadar taktım ki acaba yumurtam olmuyor mu diye üzülmeye başladım . En sonun da doktora giymek aklıma geldi . Yumurtamın büyüdüğünü görüp çatlatmasınıda bilmek içim çok rahatlattın . Demekki benim yumurtam normal büyüyüp çatlayabiliyormuş dedim gönlüm o kadar rahattt artık . Bu yüzden seni çok endişeli görüyorum testler seni kötü yapıcak .z inşallah çözümünü bulursun . Ya da inşallah yumurtlamışsındır belkide hamile olacaksın biz bilemeyiz Allah bilir eğer değerlendirdiysen günlerini içini rahat tut yine de .
Nurcnr28 Nurss34 peki yumurtlama olduğunuzu anlamak için progestan testi yaptılar mı çünkü benim de basşımda testler koyu degil gittim çatlama oldu dedi ama bunu burdan bilemeyiz test yapacağız dedi takip etmek zordur ama kan testiyle anlaşılabilir dedi bende cınku bu şekilde bu ay dr gittim koyu çıkmayınca galiba aynıyız hep
ilkimgamze Nurss34 Aynen öyle bilemiyorum kürtajdan sonra farklı farklı doktorlara da gittim aslında ama hiçbiri yumurtlama takibi yapalim filan demedi sadece hormonlara bakıldı ve vajinal ultrasonla bakıldı herşey normal dendi. Yumurta takibini özel hastanede mi devlet hastanesinde mi yaptiriyorsunuz ?
Nurss34 Nurcnr28 canım test yapmadı doktorum . İlk gittiğim 2 yumurtan oluşmuş dedi , sonra gittim olgunlaşmıştı daha da , çatlayacak dedi değerlendir. Sonra yine gittim yumurtam yoktu . Bu da çatlama oluyor . Eğer çatlamasaydı adetle atılacaktı
Nurcnr28 Nurss34 ay evet benim de öyle ozaman boş yere bakacak bana da pazartesi 16mm de idi çarşamba çatlamış doğru diyordunuz dr da yumurta çatlamış dedi tuaf hareketler yaptı sonra yumurta kaybolmus demeye başladı 😂😂🤣🤦♀️🤦♀️Bende dedim nasıl gidiyor çatlama işte oluyır ozaman 🙏teşekkür ederim
ilkimgamze Nurss34 Bos yere değil canım progestan yumurtlama olmuş mu olmamış mi kesin bir şekilde gösteren değer
Nurss34 Nurcnr28 sen ne kadardır çocuk düşünüyorsun kaç yaşındasın canım . Benim de 16mm demişti sonra çatladı .