Angel26 Yaren_ve_annesi of sormayın bende ilaç içememe fobisi var bende regenesis kullabıyorum ve 2 günde bir içiyorum aslında hergün içmek gerekiyor sanırım🤷🏻♀️
Yaren_ve_annesi Angel26 bende öyleyim ilacı görünce ağlayasim geliyo artık 🥺bende iki günde bazen 3 gunde 1 içiyorum .bazen iki üç gün üst üste içiyorum bı duzen oturtamadim en çok bundan bunaldım valla ilaç görmek istemiyorum🥺
keremveannesi Angel26 magosit (magnezyum ) Faramet(Demir) regenesis (omega 6) hepsinden günde bir tane canım
Angel26 Narmina95 sizde benim gibisiniz bende kan sulandırıcı iğne vuruyorum bu ilaçlar çok yoruyor:(
Hzlkaya Angel26 ferro sanol, coledan d3, magnezyum ve gebyfoll omega3 DHA kullanıyorum 13.haftadan beri
Angel26 Gulsen4804 valla genelde decavit veriliyor sanırım ama çok büyük bir ilaç ben içemediğim için calciday suda eriyen tablet kullanıyorum.
Bssrrr ozmus feramet nasıl canım doktor bana da yazdi da bulantilarim olduğu için kullanamıyorum maalesef
ozmus Bssrrr yani ben çok rahat içebiliyorum. Sadece içtikten yarım saat içerisinde herhangi bir süt ve ürünğ tüketmeyin karın ağrısı yapıyor 😊