kuzeymomsss Angel26 santafer, monovit d3, mdc omega3, decavit, magvital, farmafen d3 vitamin kullanıyorum
hamisanne_63 Angel26 34 üm şuan elenatal , gynoferrum , magnorm bi de prillam bulantı için umarım isimlerini doğru yazmışımdır 😀
Bssrrr ozmus feramet nasıl canım doktor bana da yazdi da bulantilarim olduğu için kullanamıyorum maalesef
karakiz1 Angel26 Levatron kullaniyorum haftada iki gun 100 mlm doger gunler 75 mlgram iyot die bisey demedi bana doktor ama
Angel26 karakiz1 idrar testinden bakılıyor iyot eksikliği olunca çocukta okul çağında dikjat dagınıklığı vs olurmuş diye
Yaren_ve_annesi Bende d vitamini ve regenesis Max kullaniyorum 37 haftaya girdik bu ilacı bir türlü icemiyorum boğazıma takiliyo mideme dokunuyo falan ara ara içiyorum bu durumada üzülüyorum acaba çok mu yanlış yapıyorum icemedigim için vicdan yapıyorum resmen 😔
Angel26 Yaren_ve_annesi of sormayın bende ilaç içememe fobisi var bende regenesis kullabıyorum ve 2 günde bir içiyorum aslında hergün içmek gerekiyor sanırım🤷🏻♀️