mervebsrnn turefb 6 ocağa sezeryan için gün aldım özge hanımdan ücreti de konuşup kararlaştırdk hastanede tanıdık vardı bize indirim kartı çıkarttırdı onunla gittik pazarlık yapıldı en son 3700 e anlaşıldı
Saadetokan mervebsrnn bende anadoluya gidiyorum daha gün almadık ama fiyatlar çok yuksek nasıl çıkarttınız acaba kartı
Rmys09 htmt ben bugün arayıp sordum Sezeryan 5500 normal epiduralli 7000 küsür yanlıs olmasın Anadolu’da
mervebsrnn Saadetokan babamız esnaf olduğu için esnaf odası adına indirim kartı oluuormş pek bilmiyorum da gerçi tam bi bilgim yok yani
Mervepera turefb valla normal sezaryen diye ayrım yapmadı hiç doğum ücretini öğrenmek istiyorum dedim oda direk 5000 dedi süsleme vs dahil diye 🤷♀️ yakın bi zamanda sordum yine aynı ücreti dedi ara ara soruyorum cunku😂😂😂
turefb mervebsrnn biz de muayenede sendika indiriminden faydalanıyoruz (%15 kadar) ama doğumda da acaba indirim geçerli olur mu? Detaylıda geçerli değildi çünkü indirim 🤭
Elf55 bebemkalp ben buyuk anadoluya gidiyorum orada da normal dogum 200 300 lora daha fazla. Sebebi de doğumun ne zaman olacağının belli olmamasiymis gece felan olabilirmis
mervebsrnn Saadetokan bugun tekrar gittim zam gelmiş 300 lira 3700dü 4000 lira olmuş içinde bi gecelik oda parası kuaför hizmeti oda süsleme anne baba kahvaltısı var bunlar söylendi bana ekstra bişy olurmu bilmiyorum
mervebsrnn turefb aynı bende senin gibi 7000 i gözden çıkarmıştm ilk giderken sonra 4000 dediler şaşırdım